Nem kellene Magyarországot gyámság alá helyezni?
mind a jobb mind a baloldal bizonyította, hogy alkalmatlan a vezetésre. Akik hatalmon vannak, azok csak szétlopnak mindent még az eus pénzeket is.
Na már most, ezt nem szabadna hagyni, inkább vezesse az az országot, akit az unió mond. Elég baj h az unió nem avatkozhat be ilyen ügyekbe a szuverenitás miatt.....
Én gondolkodtam már azon, hogy indítok egy peticiót még egy Monarchiáért, Anschlussért, vagy csak azért, hogy mi legyünk az USA 51. tagállama… de szerintem nem sok támogatóm lenne.
Viccet félretéve, Habermas ír erről, hogy egy egységes Európai Unio kellene, hasonlóan, mint az Egyesült Államok, de mivel jelenleg hatalmas gazdasági és kulturális különbségek vannak az EU egyes részei között, valamint Magyarországon állandóan nyomatják ezt a nacionalista propagandát, erre igen kevés esélyt látok. Hát. Talán majd egyszer.
"Viccet félretéve, Habermas ír erről, hogy egy egységes Európai Unio kellene, hasonlóan, mint az Egyesült Államok"
Atya ég mi van itt... Habermas álma a magyarok és különösen az itt irogatók hozzáállásán bukott el... Hát ha így van, büszke vagyok rá... Hogy megakadályoztam egy szuper világ előszobáját a globalizáció végtermékét egy szuper hatalom létrejöttét mely egy max két nagy birodalomból álna és egyiket sem mi magyarok vezetnénk..
Ez olyan jó lenne nekünk droidok lehetnénk, akik csak dolgoznak és éheznek, és a sanyargatott vezetőik megdöntésére esélyük sincs hiszen fogalmuk sincs, hogy hol vannak ezen a nyavajás bolygón..
Plusz, egy olyan ország mintályát követnéd, mint az USA- ahol az elnök kinevezi saját testvérét egyik miniszterének (Kennedy) amit itthon legalább akasztással büntetnének, továbbá olyan elnökük is volt aki letójta, hogy feljrobbantották a világkereskedelmi központot mikor megtudta és felhasználta egy háború indítására (W. Bush). Továbbá töm.pusz. fegyvereket keresnek olyan országokban ahhol nincs és ezért felégetik azt.
Majd olyan országról mintáznád ezt az Uniót, melyben csak két párt közül lehet választani olyan demokráciában amely bármelyik állampolgárának jogait teljesen megsemmisítheti pusztán azzal, hogy TERRORISTÁNAK kiáltja ki. Ez a szent ország amely 150 %-osan van eladósodva Kínának és folymatosan háborúzik. És lelődözi a normális elnökeit.
Olyan élelmiszernagyhatalmak vannak ott melyek szeméttel etetik a népet melytől azok lassú halálra vannak ítélve. A szabadkőművesek alapították és irányítják.
Olyan példaértékű elvekkel, mint az 1960,-as évekig tartó néger üldözés amikor mi már a fajgyűlöleten annyira túl voltunk, hogy csak na... Szóval a 60-as években a feketék még mindig külön Wc-be jártak, a buszon hátul ülhettek és külön szórakozóhelyeken szórakozhattak és rabszolgaként dolgoztak a fehéreknek házi cselédkét, illetve bárki bántalmazhatta őket alig kellett tartani némi következménytől.
Ez az elvektől duzzadó minta demokrácia a Pearl harbor-i bombázás után összeszedte az amerikai állampolgárait akik japán származásúak, de amerikában születtek és munkatáborokba zárták őket. A kereskedelmi központ után az arab származású amerikai állampolgáraiknak számtalan atrocitást kellett elszenvedniük a kirekesztő és antiszemita lakosságtól, szintén következmények nélkül..
Az egyik legkörnyezetszennyezőbb ország a Földön és csak pislog a sok buta amcsi, hogy miért ilyen szélsőséges az időjárás itten mááán?
Gyönyörű inkább maradok magyar, aki magyarul beszélhet, van kultúrája és törénelme, népmeséje és népzenéje, múltja és jövője, és mindig egy befogadó és sokszínű nemzetiségeket magábafoglaló nemzet tagja, ami a te elméletedben nem lenne meg..
Gondolkozhatnál egy kicsit mielőtt ilyen baromságokat beszélsz.
Hát ez bő válasz volt és sok érvet és ismeretet takart, most már tényleg elgondolkodom a nem tom min..
http://www.youtube.com/watch?v=YSmBpw32X4E
Ajánlom figyelmedbe tisztán jóindulatból csak 8 perc a Mátrix alkotóitól elég elgondolkodtató, hogy mi megy Amerikában..
15-ös
""Igen csak akkor a kétszínű haverod két pofával szidta őket!""
Nekem nem haverom egyetlen politikus sem. Ha már a kétszínűséget szóba hoztad szerinted az nem kétszínűség ha valaki kormányzó pártként támogatja a paksi erőmű
bővítését ellenzékben pedig fűnek- fának azt hazudják, hogy ők azt nem akarták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!