Akkor most elvesztettük az államadósság elleni háborút?
"Kedves Scythian!
Eltérsz a kérdéstől. Nem az elmúltnyolcév volt a kérdés, hanem az elmúlthárom!
"
Sajnos a történelem nem így működik. Érdemes megnézni, hogy honnan jutottunk hova. Egy fejlettebb társadalomba lehet, hogy a Fidesz egy kutyaütő banda lenne, de Gyurcsányék után szinte megváltók.
Aha, te nem a gdp-hez nézed, hanem az aktuális összeget, minden évben. Veregesd magad hátba:-))), nagyon okos vagy.
Mondok erre egy nagyon jó példát hátha erősödsz közgázból.
Nekem minden hónapban 1MFt a rezsim, de 10MFt-ot keresel. Neked csak 50eFt a rezsid, de csak 100e-t keresel. Na látod, ezért szokták a GDP-hez mérni.
Schytian, ne akarjál nekem "közgazdaságot" tanítani, nem vagyok teljesen hülye, még ha neked kényelmes is azt hinni.
Valami nagyon nem stimmel. Ilyen államadósság-adatok mellett a GDP-nek kb 7%-kal kellett volna növekednie évente csak hogy % szerint stagnáljon, a csökkenéshez pedig még többet. Ez bőven meghaladja MO GDP növekedését. Valamit nem számoltak bele a dologba, úgyhogy én továbbra is a hivatalos és részletesen kifejtett adatokat tekintem mérvadónak. Ez pedig azt mutatja, hogy a minimális GDP növekedés mellett, ami a valóság, %-osan is nőtt az adósság.
dehogy, megnyertük!
te biztos idegenszivű liberálbolsevik vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!