Hisz még valaki az MSZP kampánynak?
"Nah most hol van a sok mszp-s csi.cska, nektek szól ám első sorban!! A többi kérdésnél már osztjátok az észt, itt miért nem meritek bevállalni? pff"
Csicska, a jó édes anyukád! Mostmár csak azért is az MSZP-re fogok szavazni, hogy az ilyen idióták ne örüljenek!
Ja, tudom, le fog száradni a kezem vagy mi!
"Csicska, a jó édes anyukád! Mostmár csak azért is az MSZP-re fogok szavazni, hogy az ilyen idióták ne örüljenek!
Ja, tudom, le fog száradni a kezem vagy mi!"
hát reméljük!
sőt remélem meg se éred 2010 et
hogy rohadnál meg!
átkozott legyen aki mszp re szdz re szavaz!
kedves 23:02-es!
Lehet, hogy mind hazudik, jó oka van az embereknek ezt gondolni. Sajnos ezt látjuk, tapasztaljuk. De azért nem mindegy, hogy ki milyen pofátlanul hazudik. Én ilyen arcátlan, nyilvánvaló hazugságáradatot, mint amit a kormány csinál, még nem éltem meg! Nyíltan csinálják!
Ha beszélek 1-1 mszp szimpatinzánssl, és megkérdezem, hogy miért az mszpre szavaznak, a kedvenc indokom, amikor azt mondják, hogy: "hát mert a fidesz sem csinálná jobban"
Hát, ez aztán érv...
Amúgy neked tényleg ez az átkozódás a mániád? Átkozzunk meg valakit, mert mást gondol, mint én!
Hát, nem lepődnék meg, ha a Jobbikra szavaznál, ott pontosan ez a mentalitás a jellemző, mindegy én nem szidlak Téged, még a végén engem is jobbikosnak tartanának.
Tisztára, mint az oviban! Átkozzuk meg egymást, meg mondjuk azt, hogy Te mondtad magadra, béka nőtt a hasadba!
LOL
"hát mert a fidesz sem csinálná jobban"
Hát, ez aztán érv...
én sztem senkire se érdemes szvazni.. fideszre nem tudom hogy mért lenne érdemes szavaznom mert érveket ők sem hoznak fel:) még a kampány szorolapukban sem... abból áll a kampányuk amiket én láttam ( 2 plakát + 1 szorolap) 1. Mondjanak le 2.A bajnai csomagtönkretette az országot ( de azért ez nem igaz mivel a válságot jól kezelte viszonylag) 3. A bajnai és a gyurcsány tönkretette az országot... ezt a 3 kampányukat látva még mindig nem tudom hogy nekem mért lenne jobb a fidesz mint az mszp....
"Amúgy neked tényleg ez az átkozódás a mániád? Átkozzunk meg valakit, mert mást gondol, mint én!
Hát, nem lepődnék meg, ha a Jobbikra szavaznál, ott pontosan ez a mentalitás a jellemző, mindegy én nem szidlak Téged, még a végén engem is jobbikosnak tartanának."
persze persze csak ha valaki az mszp szdsz re szavaz:
1 az nem gondol semmire nem is gondolkodik nem is tud gondolkodni
2 aki rájuk szavaz az nem csak magának tesz keresztbe hanem a többi 10 milliónak is és ez nem mindegy
3 átkozott legyen az aki rájuk szavaz :)
upsz azt lehagytam hogy nem érdekel egy koszos bal liberális véleménye sem szóval lehet idézgetni nem érteni ironizálni beszólogatni stb
1 balliberálist mszpst sem veszek emberszámba :)))
Utóbbinak!
Demokráciáért kiáltoztok amikor vmit megsértenek a politikusok, hogy itt hol a demokrácia stb... te pedig vkit azért nem veszel emberszámba mert más a politikai véleménye? hogyha mindenkinek egysége politikai véleménye lenne nem lenne több csak egy párt:) azért ne itélj el vkit mert mszps... másak a nézetei, máshogy látja...
23:22:
Nincs harag, én ezt nem veszem sértésnek. Mint liberális elfogadom a véleményed, és hozzáteszem, hogy ez nem engem minősít, hanem Téged (Téged nagbetűvel írása az alapvető tisztelet és kultúra jele).
Ami az átkot illeti, még szerencse, hogy nincs meg a hajszálam. Így kicsit nehéz lesz elkészíteni azt a vudubabát.
Bár ha már átkot akarsz szórni, én a helyedbe az MSZP politikusokra szórnék. Kicsit hatékonyabb, ugyanis kevesebben vannak, mint a szavazóik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!