Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik a jelei Magyarországon a...

Mik a jelei Magyarországon a zsidókból álló háttérhatalom működésének?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 20:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%

-"az hogy aramlanak ide a telepesek"-

csak tudnam mi a jobudos francot ketres itt israelben az a rengeteh magyar nem zsido akik feketen dolgoznak,ellopva a munkahelyet az itt allamolgar,itt adot fizeto zsidoktol,arab-israeliektol!!??

-es akkor meghogy telepesek...........!!ja azok!!a magyar goyok itt!!

2014. jan. 27. 18:16
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
hogyhogy mit? hát a háttérhatalom küldi oda õket álcázásiból ... ;) :D
2014. jan. 28. 03:02
 23/30 anonim ***** válasza:
56%
Zsidó háttérhatalom nem létezik. Ezt csak a szélsőjobbosok találták ki, hogy a választóiknak legyen kiket gyűlölniük.
2014. jan. 28. 21:51
 24/30 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes nézni a kommenteket:) Háttér hatalom szerintem nincs. Viszont azt minden ember tudja a világon, hogy szinte mindent a zsidók irányítanak. Ez egy nyílt titok, nekik van a legnagyobb befolyásuk. Viszont azt hülyeségnek tartom hogy, ők irányítják az országokat és stb.. Viszont azt meg gusztustalannak tartom hogy kussoltatni a holokauszttal próbálnak minket. Ami megtörtént és lényegtelen hogy 6 millió(amit én is kétlek) vagy ""csak"" 1 millió ember halt meg, ugyan úgy szörnyű dolog ezt kihasználni, és ugyan úgy ártatlan emberek életéről van szó.
2014. jan. 30. 20:14
 25/30 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy 24 válasz érkezett, de a kérdező nem reagált rá, viszont a kérdést kiemelte, ez egyértelműen provokativ kérdés, ami mögött a zsidók által pénzelt antifasiszta rasszista neonáci zöldek a felelősek
2014. jan. 30. 20:48
 26/30 anonim ***** válasza:

"Azok az óriási nagy gyémántkirakásos színarany Dávid-csillagok, minden forgalmasabb utcasarkon, elég gyanúsak nekem."

A paranoid pszichózissal járhat együtt hallucináció is szélsőséges esetben. Nyilván ma már létezik elég komoly gyógyszeres kezelés. Szerintem keress fel egy szakembert!

Amúgy semmiből. Nincs zsidó hátterhatalom sehol a világon. Ezt olyanok állítják, akiknek érdekükben áll ellenségképeket gyártani az ideológiájukhoz. Ennyi.

2014. jan. 31. 10:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Elozo, most TENYLEG nem tudom, hogy viccelsz vagy komolyan beszelsz.

Az a hozzaszolo aki azt irta:

Azok az óriási nagy gyémántkirakásos színarany Dávid-csillagok, minden forgalmasabb utcasarkon, ..

AZ VICCELT.

2014. jan. 31. 12:24
 28/30 anonim ***** válasza:
32%

"Elozo, most TENYLEG nem tudom, hogy viccelsz vagy komolyan beszelsz.

Az a hozzaszolo aki azt irta:

Azok az óriási nagy gyémántkirakásos színarany Dávid-csillagok, minden forgalmasabb utcasarkon, ..

AZ VICCELT."

Én el tudom képzelni, hogy valaki komolyan írjon ilyesmit.

2014. jan. 31. 14:06
 29/30 anonim ***** válasza:

Tudod mit? Sajnos igazad van.

De azert ne tamadd szegenyt, aki epp azt gondolja, mint te.

2014. jan. 31. 15:23
 30/30 anonim ***** válasza:
23%

asher alexander

Itt most nem a magyar származású, Izraelben dolgozó vendégmunkások (goyok)összeesküvés elméletéről van szó, azokon a szánalmas munkahelyeken amiket TI zsidók adtok nekik, hanem a VALÓDI rettenetes manipulatív és titkos alkukról, aminek értelmében CSAK "magatok fajtájából" vesztek fel közétek bárkit, a már amúgy is legfelsőbb pozíciókban lévő strómanok által, akikkel a TI HÁTTÉRHATALMATOK továbbra is működhet és fejlődhet!

2014. jan. 31. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!