Mik a jelei Magyarországon a zsidókból álló háttérhatalom működésének?
-"az hogy aramlanak ide a telepesek"-
csak tudnam mi a jobudos francot ketres itt israelben az a rengeteh magyar nem zsido akik feketen dolgoznak,ellopva a munkahelyet az itt allamolgar,itt adot fizeto zsidoktol,arab-israeliektol!!??
-es akkor meghogy telepesek...........!!ja azok!!a magyar goyok itt!!
"Azok az óriási nagy gyémántkirakásos színarany Dávid-csillagok, minden forgalmasabb utcasarkon, elég gyanúsak nekem."
A paranoid pszichózissal járhat együtt hallucináció is szélsőséges esetben. Nyilván ma már létezik elég komoly gyógyszeres kezelés. Szerintem keress fel egy szakembert!
Amúgy semmiből. Nincs zsidó hátterhatalom sehol a világon. Ezt olyanok állítják, akiknek érdekükben áll ellenségképeket gyártani az ideológiájukhoz. Ennyi.
Elozo, most TENYLEG nem tudom, hogy viccelsz vagy komolyan beszelsz.
Az a hozzaszolo aki azt irta:
Azok az óriási nagy gyémántkirakásos színarany Dávid-csillagok, minden forgalmasabb utcasarkon, ..
AZ VICCELT.
"Elozo, most TENYLEG nem tudom, hogy viccelsz vagy komolyan beszelsz.
Az a hozzaszolo aki azt irta:
Azok az óriási nagy gyémántkirakásos színarany Dávid-csillagok, minden forgalmasabb utcasarkon, ..
AZ VICCELT."
Én el tudom képzelni, hogy valaki komolyan írjon ilyesmit.
Tudod mit? Sajnos igazad van.
De azert ne tamadd szegenyt, aki epp azt gondolja, mint te.
asher alexander
Itt most nem a magyar származású, Izraelben dolgozó vendégmunkások (goyok)összeesküvés elméletéről van szó, azokon a szánalmas munkahelyeken amiket TI zsidók adtok nekik, hanem a VALÓDI rettenetes manipulatív és titkos alkukról, aminek értelmében CSAK "magatok fajtájából" vesztek fel közétek bárkit, a már amúgy is legfelsőbb pozíciókban lévő strómanok által, akikkel a TI HÁTTÉRHATALMATOK továbbra is működhet és fejlődhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!