Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon Sztálin az utlimate gonosz, Hitlert meg mosdatják úton-útfélen?

Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 12:54
1 2
 11/15 Dick Esmen ***** válasza:
Ez,ebben a formában nem igaz.Egyébként akik Hitlert védik azok ugye tudják hogy ránk szolganépként tekintett?
2014. jan. 26. 19:04
 12/15 MolotovPunk ***** válasza:

Mindkettő bűnös volt.

Viszont azzal a dologgal,amit te állítasz én is találkoztam párszor,de ez főleg agyament szélsőjobbosoknál fel ismerhető tény.Persze vannak köztük értelmesebbek is.

Másik dologra válaszolva,egyébként az is tény,hogy Fidesz kormány tényleg próbálja a legsötétebb Horthy korszakot feltüntetni inkább jó-igazságosként.Nagy hiba ez is tőlük,miközben 45 előtt szinte legnagyobb koldus ország voltunk főként úgy,hogy Horthynak már voltak rossz tettei és bűnei 1.világháborúban is.

Miért mindig csak a 2. világháború kerül szóba Horthy megítélése kapcsán? A kezdetet is meg kellene vizsgálni.

Én úgy látom, hogy 1918-19-20-ban is elárulta a magyar ügyet a saját hatalma érdekében. Voltak akik fegyverrel próbálták menteni a menthetőt (pl. Stromfeld Aurél)miközben Horthy az antant tisztekkel pezsgőzgetett délen. Ő lényegében az antant bábja volt. Vajon szót emelet-e gazdáinál, hogy ilyen feltételek mellett nem vállalja? Ahelyett, hogy a fegyveres ellenállást erősítette volna feltehetőleg az ellen dolgozott.

Mellesleg:A második magyar hadsereg pusztulása kifejezetten Horthy bűne.

2014. jan. 26. 21:54
 13/15 MolotovPunk ***** válasza:
Szálasit meg Hitlert pedig bővebben már meg sem említem,mert betegek voltak agyilag,ez is lett a vesztük.
2014. jan. 26. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ki mosdatja Hitlert? Ilyenről nem hallottam.
2014. jan. 27. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Hitler rövid ideig gyilkolt minket, így kevésbé gyűlöltük meg, mint a kommunistákat, akik sokáig gyilkoltak minket. Őket szimbolizálja Sztálin, szerintem ez lehet a mosdatás oka.

Amúgy mindkettő nyilvánvaló elmebeteg.

2014. jan. 28. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!