Fideszesek kimeljenek! Fidesz választókerületeket saját térképre szabta miért? Miért van az fidesz azt hiszi győzni fog! HA nem győz lesz forradalmi hangulat újra?
"Fideszesek kimeljenek!"
Soha nem voltam, nem vagyok és nem is leszek fideszes :)
"Fidesz választókerületeket saját térképre szabta miért?"
Nyilván azért, mert mindenáron veszíteni akar :)) Komolyan gondoltad ezt a kérdést?
"Miért van az fidesz azt hiszi győzni fog!"
Nézz rá Orbánra, a beképzelt arrogáns fejére rá van írva, hogy sokkal többet képzel magáról, mint amennyi valójában.
"HA nem győz lesz forradalmi hangulat újra?"
Lesz, persze, de túléljük, mint ahogyan 2002-ben is nevetségessé tette magát a Fidesz a szánalmas erőlködésével (lásd még: csalózás, újraszámoltatás, hídlezárás, kokárda, panelproli).
Én nem értem ezt a dumát, hogy a választókerületeket a saját érdekei alapján szabta meg.
Ugyan annyi esélye van másnak is győzni, mint nekik. Minél több szavazatot kap valaki, annál erősebb lesz és annál inkább nyer. Nem változott a rendszer.
Aki nyerni kar, az fogja meg magát és legyen jobb a Fidesznél. Elég nagy szégyen az ellenzéki pártoknak, hogy nem bírnak jobbak lenni egy olyan pártnál, mint a Fidesz. Ez nem a Fidesz erőssége, hanem az ő gyengeségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!