Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kannibalizmusra épül a magyar...

Kannibalizmusra épül a magyar állam és nép?

Figyelt kérdés

Vagy a vérszerződés csak egy legenda?

Miért hangsúlyozzák ezt oly sokszor a nemzeti érzelműek, amikor magát a kannibalizmust jellemzően elítélik?

2014. jan. 23. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket nem kéne hangoztatni mert még kiderül a többi ország számára h mi kannibálok vagyunk és minket is elkezdenének utálni mint a zsidókat és én nem vagyok hajlandó lemondani az ember húsról mert szeretem.
2014. jan. 24. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez egy emeletes marhaság! Már, hogy lennénk kannibálok?

Attól még, hogy félelmetes harcosok voltunk az ókorban az nem jelenti, hogy meg is ettük áldozatainkat!

2014. jan. 25. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyébként a zsidókat nem útálhatja senki, mert az antiszemmita, rasszista, fasiszta, Isten egy szent mindenért megbocsátható népét gyűlölő, Hitler fiává, gonosz szívtelen emberré válik. Mi az tán nem hiszitek el azonnal az atv (többek közt) "fizessünk a zsidóknak milliókat, mert mocskos állatok vagyunk és mi vagyunk minden bűn felelősei" műsorokat?
2014. jan. 25. 14:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Ettől a marhaság miatt majdnem félrenyeltem a Józsi lábszárcsontját...
2014. jan. 25. 14:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha úgy vesszük: "Vámpírizmusnak azt nevezzük, amikor egy adott lény más lényektől nyer valamilyen formában energiát. Ez lehet nyers, rögtön hasznosítható energia, közvetlen az energiaforrásból, ekkor energia vámpírizmusról van szó. Lehet a vér, mint életesszencia a tárgya, ez diabolikus vámpírizmus, amit értelmezhetünk egyfajta kannibalizmusként."

De szerintem hülyeség a régi korok szokásait a mai erkölcsi normák szerint értelmezni.

2014. jún. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!