Mit szóltok hogy az angol The Independent lap szerint a Magyar Gárda Európa legerősebb fasiszta bandája?
Nem szóról-szóra ugyan az, mert ez így megtévesztő.
Bevágnak egy x éves képet, majd aláírják, hogy a legerősebb Európában...
Áruld már el mitől a legerősebb Európában?
A ti hülyeségetek meg az állandó ajvékolás, na az elég erős.
Nagyon nem igaz, hogy a Jobbik meg a Gárda a legerősebb.
Úgy hogy kettőnk közül te vagy a bohóc, aki mindenáron meg akarja magyarázni, h ez így igaz.
12.10
mi van?
"Magyar Gárda Európa legerősebb fasiszta bandája?"
ezt állítottad. láthatólag hazudtál. aztán aki szólni mer, azt elkezded bohócozni. vegyél már vissza egy kicsit...
Nekem van forrásom. Neked egy képed van egy cikkről, amit nyilvánvalóan el sem olvastál és szerintem nem csak azért, mert hülyén van fotózva.
Itt a cikk. Ha olyan nagy értelmiségi vagy, nem okozhat gondot a megértése: [link]
Mondjuk az újságban printelt főcím se állít semmit a Gárdáról, csak Vonáról szól, míg a képaláírás egy teljesen semleges leírás arról, hogy esküt tesznek a belépők, szóval vannak kétségeim az angoltudásoddal kapcsolatban, te értelmiség.
Nem hazudtam.
A kérdés bár rosszul fogalmaztam, de a lényegen nem változtat.
Összemossa a kettőt, ráadásul úgy említi őket, mint Európa legerősebb fasiszta társaságát...
Ezzel megtévesztve embereket.
De látom erről valahogy nem nyilatkoztok
16.58
rosszul fogalmaztál? hazugságot állítasz. semmi olyat nem ír a cikk, amit te mondasz. ez hazugság. ennyi, nincs ezen mit félre magyarázni.
Te tényleg ilyen hülye vagy és látom angolul se tudsz.
Egyetlen k rva mondat szól a gárdáról, az ez: [előtte Vonáról és a 2010-es parlamenti beiktatásakor viselt ruháról van szó] "The garment was part of the uniform of the Hungarian Guard, a vigilante group set up by Jobbik to work alongside police in districts with a high population of Roma Gypsies and subsequently banned."
Magyarul: A ruházat a Magyar Gárda egyenruhájának része volt, ami egy a Jobbik által létrehozott, a rendőrséggel párhuzamosan cigányok lakta területeken működő és később betiltott polgárőr csoport volt.
Ez az egyetlen mondat a Gárdáról. Az, hogy gárdás képet használnak illusztrációnak kb. ahhoz hasonlítható, hogy a magyar újságírók minden kínai cikkhez a Nagy Falról raknak be képeket, még akkor is, ha a hír a 2000km-rel arréb lévő Hong Kong-ról szól.
És amúgy kit vezetnének meg, te isten barma? Az angol olvasókat, akiknek lövésük sincs arról, hogy mi a Gárda? Vagy ez szerinted egy ördögi összeesküvés az angliai magyarok ellen? Az angolok annyit tudnak a magyar szélsőjobbról, mint te a görög Arany Hajnalról: megmondták, hogy szeretni kell őket, de a komplett görög politikai palettáról egy személyt meg nem tudnál nevezni, ahogy én sem.
Szóval a kérdésben felvetett probléma a te fejeden kívül máshol nem létezett, legfőképp nem az Independentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!