Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miben különb az, aki csak az...

Miben különb az, aki csak az ATV-ről informálódik, és elvakultan hisz nekik, mint azok, akik a kurucról informálódnak?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom ezt itt, kuruttyinfóznak, náciznak, fasisztáznak, de persze amit a balliberális, sokszor ugyanolyan szélsőséges ATV mond, az mindig igaz, kétség nem férhet az igazukhoz. Számomra mindkét oldal unszimpatikus.
2014. jan. 22. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Egyszer réges régen már kifejtettem az álláspontomat pl Kálmán Olgával kapcsolatban, aki híven tükrözi a médium egyszerű stratégiáját. Bár a baloldalt is "számon kérik", de a válaszokkal mindig elégedettek és nem kérdeznek vissza. Ugyanezt egy jobboldalinál lehetetlen elképzelni, a szavait kiforgatják, a válaszai nem elég jók stb. "

Akkor biztos itt sem az adásra figyeltél, hanem néztél ki a fejedből. Olga szólt már be baloldali politikusnak is, nem is kicsit. Sok jobboldali szavát pedig nem nehéz kiforgatni, hiszen nem is a kérdésre válaszol, hanem folyamatosan az előre betanult szöveget ismétli. Nézd vissza pl. a Szijjártóval készült riportot. Őszintén csodálom, hogy Olga nem rúgta fel székestől, nagyon irritáló volt. A folyamatos félrebeszélés, hárítás, kérdésre nem válaszolás már nekem ment az idegeimre.

2014. jan. 22. 23:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Annyit tudok, hogy a Jobbikról a TV-be jót biztos nem adnak. :) Pl. Az ATV mikor oda küldte Vonához a cigókat a boltba... wtf

Egy olyan TV csatornás interjú stb. nem volt, vagy legalább is olyan, aki jó színben tűnteti fel a pártot, kiemel pár jó elképzelését stb. Oké, az Echo-nál nem láttam semmi kötözködést, egymás szavába vágást, ilyesmit.

Lényeg, általánosságban a tévé csak butít a Jobbikról, megpróbálja rossz színben feltüntetni azt, ahogy az újságok is. Nem véletlen.... Aki tényleg tájékozódni szeretne, és igazságot akar az ez ügyben olvasgassa a Jobbik és Gábor Facebook oldalát, ill. nézzen youtube-on videókat, lakossági fórumokat, nemzeti TV-t stb. Én ezt mondom.:P

2014. jan. 23. 02:54
 13/15 MolotovPunk ***** válasza:
Ebben lehet van némi igazságod,viszont a Jobbiknak is vannak néha olyan megnyilvánulásai,ami átlag ember számára vállalhatatlan.(Számomra is ezért vállalhatatlan a jobbik.)
2014. jan. 23. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha már választhatok akkor inkább az ATV...Nagyon sokszor olyan híreket is mond amit egyébként a köztévé nem. Ezek főleg olyan dolgok, ami a nagy vezér vagy a Fidesz hibáját mutatja...Köztévében éjjel-nappal csak az megy amit jól csináltak.

De pl. 1x sem hallottam riportot a beígért 13.havi nyugdíjról, vagy az MNYP pénzről, esetleg a iszap és árvíz áldozatok mai napig ki nemosztott milliárdjairól.

De pl. ócsa ügyéről sem igazán tudósít a köztévé

2014. jan. 23. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:

"Akkor biztos itt sem az adásra figyeltél, hanem néztél ki a fejedből."

Látom te is atv-ből lested a vitakultúrát.

"Olga szólt már be baloldali politikusnak is, nem is kicsit. "

Hja beszólt, csak épp annyira, hogy jelentős érdeksérelem ne merüljön fel baloldalon. A fogalmakkal kapcsolatban vagy tévedésben, az atv jól csinálja azt, amit csinál, mert elképesztően jól tudja manipulálni a híreket, részrehajló a beállítás, hír tv hozzájuk képest amatőr módon műveli ezt.

"Sok jobboldali szavát pedig nem nehéz kiforgatni, hiszen nem is a kérdésre válaszol, hanem folyamatosan az előre betanult szöveget ismétli."

Mint ha a baloldaliak nem ezt csinlnák az atv-ben? Ja nem, ők ugye tisztességesek és mindig az igazságot állítják (amit előre megbeszélnek a politikai szakemberekkel, ki,mikor,mennyit mondhat) Kissé részrehajló a gondolkodásod.

"Nézd vissza pl. a Szijjártóval készült riportot. "

Példákat én is tudnék mondani minden oldalról, nézd meg Szanyit, Gyurcsányt, Karácsonyt, Vadait stb milyen szépen kifejthetik az álláspontjukat, nem szól ám közbe, ha meg néha még is az csak amolyan baloldali újságoknak lesz bulvárhír.

2014. jan. 23. 15:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!