Mi miért nem próbáljuk úgy megőrizni Magyarország magyar jellegét, mint ahogy a zsidók Izrael zsidó jellegét?
13.33
például a zsidók deportálásban játszott támogató vagy/és hallgatólagos szerepünket? vagy még a fosztogató időszakra gondolsz?
13.34
sajnos úgy néz ki, hogy igen. ők a magyarság rossz részéből örököltek a jelenlegi állás szerint...
"a magyarság történelmét magáénak tudja érezni."
Érdekes folyamat lehet ennek az ellenőrzése. ;D
13.36
tudod-e Rákóczi szabadságharcot? Igen? És magadénak érzed-e, ahogy Dózsát a tüzes székre ültették? Érzed a hátsódon a forróságot, és az izzó hús szagát?
Izraelben mi alapján döntik el hogy ki zsidó és ki nem ?
Korábbi hozzászólásomban írtam, hogy a régóta itt élő kisebbségeket nem utasítanánk ki, nem csinálnánk velük semmit, csak a bevándorláspolitikán kellene szigorítani.
13.42
szóval a cigányok is maradhatnak? legyenek bármilyen barnák?
13.44
húha :D
névtelen magyar, egyiket sem vizionáltam. vagy szerinted melyik hozzászólásomban volt ilyen? bevágnád?
habár fura, hogy apartheidet emlegetsz, mikor 10 perce is alig hogy leírtad, csak az magyar, aki fehér.
szóval te bőrszín alapján döntöd el, hogy ki magyar és ki nem, te hozod fel az apartheid kifejezést, mi közben senki nem utalt erre sehogy, de én vizionálom? :D hogy csináltam? közvetlen a fejedbe küldtem a képet, te meg ihletet kaptál?
"Érzed a hátsódon a forróságot, és az izzó hús szagát?"
Inkább elkezdek pakolni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!