Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vadászokat mikor szabályozzák...

Vadászokat mikor szabályozzák már be?

Figyelt kérdés
Ugyanis egy mondattal elintézhetik, hogy, ha kedvük van lelőni egy állatot minden ok nélkül: www.allatportal.hu/bunugy/borzaszto-fejbe-lottek-a-mentesre-varo-nemetjuhaszt-mire-odaertek-az-allatvedok/258/

2014. jan. 21. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván vannak, akik vissza élnek ezzel. Nekünk egy kis faluban van telkünk, és ott normálisak a környékbeli vadászok.

Mondjuk, ha egy 70 kiló kutya rohanna felém, lehet én is lelőném.

Mert erdőben séta közben nekem is volt olyan, hogy ilyen döggel néztem szembe, mellettem egy 3 éves, meg 5 éves.

Ha puska lett volna nálam én is lelőttem volna.

A gazdája meg szaladt, "jaj bocsi".

Van kutyám, a látóteremből sose engedtem ki, baja se lett soha.

Ha saját terülteden lőtték le a kutyát, akkor az rendőrségi ügy, mivel jogtalan fegyverhasználat, magánterületen.

2014. jan. 21. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem két fele kellene választani a kérdést. A hivatásos vadász megfelelő képzettséggel és gyakorlattal a környezet és a vadállomány ismeretével végzi a dolgát. Legalábbis remélem. Ha egy hivatásos vadász lő ki egy kutyát annak jogossága hihető lehet.

A többi hobbivadász aki kedvtelésből állatokat öl szerintem pszichológiai kivizsgálásra szorul. Én aberrációnak tartom ha egy ember kedvtelésből állatokat pusztít el. Ha nem sportvadász lenne az illető, akkor simán feljelentenék állatkínzásért.

2014. jan. 21. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:
12: hülyeséget beszélsz, mindenhol vadgazdálkodás van, minden vadász aszerint tevékenykedik, akár hivatásos akár sport.
2014. jan. 22. 00:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ezen aggódok, mert a kóbor kutyákat lőjjék is le, főleg ha vad.

Az viszont zavaró, h a mi környékünkön általában ittas állapotban furikáznak meg úgy lövöldöznek.

Tenni meg nem lehet semmit mert a polgármester, a jegyző, a rendőrfőnök meg a többi alkotja a vadásztársaságot!

2014. jan. 22. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!