Mi ez a jelenség, hogy beöltöznek magyar ruhába, táltos ruciba, szaladgálnak dobolgatva és közben ugyanúgy élnek mint a liberálisok?
Hétvégi, hobbi magyarkodás, hobbi táltoskodás, amikor néha kimennek egy-egy ilyen jellegű rendezvényre, egyébként a hétköznapokban meg ugyanazt a magyarságtól idegen, liberális életet élik.
Egyre több a műmagyarkodás? A jellegtelen műmagyarkodó gicsrendezvény mint például a "nagy magyar" Geszti Peti féle Nemzeti Vágta és társai. Az ilyen csalárd, nyerészkedő, nagy magyar, nemzeties parasztvakítások.
'magyarságtól idegen, liberális életet élik'
minden tiszteletem ellenere, de te egy idiota vagy. fogalmad nincs mit jelent a liberalizmus, csak a jobbikos mantrakat bofogod fel. izlesek es pofonok, szerintem pl. az ilyen samankodos, nagymagyarorszag-matricas, trianon-sirato figurak a totalisan nevetsegesek, anakronisztikusak.
"Mi ez a jelenség, hogy beöltöznek magyar ruhába, táltos ruciba, szaladgálnak dobolgatva"
Ezt hívják úgy hogy jobbikos pártgyűlés.
bezzeg kínában, japánban, usában, németeknél, skótoknál, angoloknál, svédeknél ...
Nem is értem mi volt egyáltalán a kérdésed, az a bajod, hogy egyesek mekis jelmez után nemzeti jelmezt vesz fel? ez miért fáj neked?
"Nem is értem mi volt egyáltalán a kérdésed, az a bajod, hogy egyesek mekis jelmez után nemzeti jelmezt vesz fel? ez miért fáj neked?"
Mert csak jelmezt vesznek fel és mondják a szépet és vakítanak. Bent, lélekben, és otthon, ugyanolyan minőségtelen liberális majmok mint egyesek.
"hétköznapokban meg ugyanazt a magyarságtól idegen, liberális életet élik. "
ez mit jelent konkrétan?
'minőségtelen liberális majmok'
te meg agymosott vagy, 1-1.
Gondolom, arra gondolt, amikor az emberek az életmódjukkal láthatóan semmit nem tesznek az országért.
Évekkel ezelőtt láttam, de nagyon belém égett a kép, amikor a tescoban a vevőszolgálatnál előttem állt egy ilyen fazon: full kínais ruhák, rávasalt nagymagyarország meg turulmadaras matrica, közben meg azt magyarázta a nőjének, hogy ő bizony teljesen normálisnak tartja, hogy feketén dolgoznak az emberek, mert ennek az országnak ő sem hajlandó adót fizetni. Anyám borogass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!