Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mesterházy miért is nem áll...

Mesterházy miért is nem áll le vitatkozni egy "szélsőjobboldali" párt vezetőjével?

Figyelt kérdés

Mert ő egy szélsőbaloldali cionista, hazaáruló párt vezetője?

Logikus.

2014. jan. 21. 09:40
1 2 3
 11/22 Andizsuzsi ***** válasza:
Ja, értelek. Az, hogy Vona szánalmasnak tartja Mesterházyt, és nincs mondókája a számára, az természetes. Az, hogy Mesterházynak ugyan ez a véleménye Vonáról, az felháborít. Logikus.
2014. jan. 21. 11:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Mellesleg az összes Jobbikot ócsároló agyhalottnak: a Jobbik nem "szélsőjobboldali" hanem radikális nemzeti! Óriási különbség!
2014. jan. 21. 11:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Andzsinyunyi vagy ki , nincs igazad. Vona ajánlotta fel először, Mesterházy mondott nemet, MAJD Vona mondta hogy ha Mesterházy nem, akkor Orbán. Gondolkozz. Logikus.
2014. jan. 21. 11:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! a radikalizmus az egy szélsőséges irányzat.
2014. jan. 21. 12:28
 15/22 A kérdező kommentje:

radikalizmus jelentése:

alapos, mélyreható, gyökeres .Tehát ebben az értelemben "szélsőséges" nem úgy ahogy azt a cionista hatalom beállítani szándékozik!

2014. jan. 21. 12:32
 16/22 anonim ***** válasza:
A radikalizmus eszmerendszer, amely a fennálló társadalmi rendszer vagy annak valamelyik szegmensének gyökeres, következetes akár a szélsőségekig elmenő átalakításának az elve.
2014. jan. 21. 12:34
 17/22 Andizsuzsi ***** válasza:
Kérdező, vagy ki vagy, másolnál ide egy olyan hivbatkozást, ahol az van, hogy Mesterházy visszautasította a vitát? Mert én nem találok, csak az általam belinkeltet, ahol Vona a sajtótájékoztatón eleve kijelentette, hogy kivel van megbeszélni valója.
2014. jan. 21. 12:35
 18/22 tetro ***** válasza:
Kérdező vagy ki vagy, nem gondolod, hogy szánalmas valakit a nicknevével támadni, mikor te magad egy nyamvadt kitalált nevet sem mersz felvállalni? vagy ez nálad a radikalizmus?
2014. jan. 21. 13:51
 19/22 anonim ***** válasza:

"Mellesleg az összes Jobbikot ócsároló agyhalottnak: a Jobbik nem "szélsőjobboldali" hanem radikális nemzeti! Óriási különbség!"

Nem értem, hogy mi a különbség. A nemzeti radikálisok a szélsőjobboldal mérsékelt ágát alkotják.

[link]

Tessék, itt az ábra.

2014. jan. 21. 15:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Andizsuzsi

Linket tőled se láttam.

Azonban nem azt mondta Vona, hogy Mesterházyval nem vitázna. Ő azt mondta lényegében, hogy neki a legerősebb ellenzéki párt miniszter elnökjelöltjeként szánalmasabb dolog lenne egy törpe párt miniszterelnökével vitázni, mint az országot kormányzó párt regnáló miniszterelnökével. Hisz Orbán ilyen szempontból az Ő általa kihívott és nem Mesterházy. Ennek oka, hogy Vona Gábor nem Mesterházy pozícióját szeretné, hanem Orbán Viktorét.

Tehát teljesen logikus, ha választania lehet akkor inkább a 2 személy közül inkább Orbán Viktorral csatázna.

Ezt szerintem minden hülye megérti, ha bele gondol.

Azonban kíváncsi vagyok a linkre ahol Vona lefitymálta Mesterházyt. Mert nem volna logikus a részéről, hisz én még például Mesterházy válaszát sem hallottam a felkérésére. Addig pedig nem volna logikus.

Hisz a Jobbiknak és neki népszerűség kell. Amennyiben jelentéktelennek állítaná be azt ahol mondjuk csak 2-en vitáznának Mesterházyval akkor lehet kevesebben néznék meg. Hisz szerény véleményem szerint fiatalosabb, lendületesebb, humorosabb és műveltebb karaktere kifizetődőbb lenne egy Mesterházyval szembeni vitában.

Hisz Mesterházynak 2 bűfé szak diplomája van testnevelő és nemzetközi tanulmányok. Míg Vona teológia, történelem és pszichológia pedagógus.

Mondjuk Vonának 4 éve is voltak nagy bakijai, még amennyiben igaza is volt. Ilyen volt az ország 2/3-a jobbikos csak nem tud róla. Ez a realitás érzékét vette el azoknak kik nem tudták jól értelmezni. Az ország 2/3-a pedig nem jó szöveg értő és az értelmiségnek csak egy része kíváncsi Vona bármilyen gondolatára. Vagy a kereskedelmi televíziók ellen indított támadó jelegű hangvétele, mely indokot adott az azoktól történő távol tartására.

2014. jan. 21. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!