Mesterházy miért is nem áll le vitatkozni egy "szélsőjobboldali" párt vezetőjével?
Mert ő egy szélsőbaloldali cionista, hazaáruló párt vezetője?
Logikus.
radikalizmus jelentése:
alapos, mélyreható, gyökeres .Tehát ebben az értelemben "szélsőséges" nem úgy ahogy azt a cionista hatalom beállítani szándékozik!
"Mellesleg az összes Jobbikot ócsároló agyhalottnak: a Jobbik nem "szélsőjobboldali" hanem radikális nemzeti! Óriási különbség!"
Nem értem, hogy mi a különbség. A nemzeti radikálisok a szélsőjobboldal mérsékelt ágát alkotják.
Tessék, itt az ábra.
Andizsuzsi
Linket tőled se láttam.
Azonban nem azt mondta Vona, hogy Mesterházyval nem vitázna. Ő azt mondta lényegében, hogy neki a legerősebb ellenzéki párt miniszter elnökjelöltjeként szánalmasabb dolog lenne egy törpe párt miniszterelnökével vitázni, mint az országot kormányzó párt regnáló miniszterelnökével. Hisz Orbán ilyen szempontból az Ő általa kihívott és nem Mesterházy. Ennek oka, hogy Vona Gábor nem Mesterházy pozícióját szeretné, hanem Orbán Viktorét.
Tehát teljesen logikus, ha választania lehet akkor inkább a 2 személy közül inkább Orbán Viktorral csatázna.
Ezt szerintem minden hülye megérti, ha bele gondol.
Azonban kíváncsi vagyok a linkre ahol Vona lefitymálta Mesterházyt. Mert nem volna logikus a részéről, hisz én még például Mesterházy válaszát sem hallottam a felkérésére. Addig pedig nem volna logikus.
Hisz a Jobbiknak és neki népszerűség kell. Amennyiben jelentéktelennek állítaná be azt ahol mondjuk csak 2-en vitáznának Mesterházyval akkor lehet kevesebben néznék meg. Hisz szerény véleményem szerint fiatalosabb, lendületesebb, humorosabb és műveltebb karaktere kifizetődőbb lenne egy Mesterházyval szembeni vitában.
Hisz Mesterházynak 2 bűfé szak diplomája van testnevelő és nemzetközi tanulmányok. Míg Vona teológia, történelem és pszichológia pedagógus.
Mondjuk Vonának 4 éve is voltak nagy bakijai, még amennyiben igaza is volt. Ilyen volt az ország 2/3-a jobbikos csak nem tud róla. Ez a realitás érzékét vette el azoknak kik nem tudták jól értelmezni. Az ország 2/3-a pedig nem jó szöveg értő és az értelmiségnek csak egy része kíváncsi Vona bármilyen gondolatára. Vagy a kereskedelmi televíziók ellen indított támadó jelegű hangvétele, mely indokot adott az azoktól történő távol tartására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!