Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem ellentmondásos...

Szerintetek nem ellentmondásos egy kicsit a Jobbik szemlélete?

Figyelt kérdés
Szerintem kissé az, mert ugye szeretik és partner országnak tekintik az arab országokat és Iránt, közben meg a kuruc.infon mindig a Nyugat-Európában élő muszlimokkal (arabok, pakisztániak, irániak) foglalkoznak és úgymond ekézik őket. Mondjuk van abban sok igazság, amiket ott írnak, de akkor is!
2014. jan. 18. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszolóval egyetértek.

Egyrészt a kurucinfó nem a Jobbik hírportálja. Sőt, szerintem a munkájukkal inkább lejáratják sajnos a radikális jobboldalt. Én is Jobbik szimpatizáns vagyok, de nem értek egyet az ott leírtak nagy részével.

Másrészt az arabokkal nekem semmi bajom. Viszont a tömeges bevándorlással meg az a probléma, hogy az ideérkezettek képtelenek asszimilálódni, gyakran bűnözésből élnek meg és zavarják a közbiztonságot. Ez nem kizárólagosan csak az arab bevándorlók sajátossága, csak azért róluk van több szó, mert Nyugat-Európában az ő bevándorlásuk a legjelentősebb az utóbbi időben. De ezen kívül lehet az arab országokkal gazdasági partnerkapcsolatokat ápolni, sőt vannak lehetőségek az közel-keleti piacban.

2014. jan. 19. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Én már azon fennakadtam, hogy az olyan baráti országok ( horvátok, törökök) felvételét támogatják az EU-ba ,ami szerintük egy olyan süllyedő hajó, ahol ráadásul még a személyzet még ki is rabolja az utasokat. Az hogy a testvéri népekkel való gazdasági és kulturális összefonódást támogatja, de a bevándorlók okozta hasonló hatásokat már nem, az még kimagyarázható, vagy egy hevenyészett fontossági sorrend felállításával legalábbis eladható.

A konzekvens állásfoglalás már nem rég nem követelmény a magyar közéletben, a politikusok már a látszatára sem törekednek.

2014. jan. 19. 11:57
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Azzal Jobbik-szavazóként én sem értek egyet, h a horvátok és a törökök EU-tagságát támogassuk. A horvátok és a törökök érdekében.
2014. jan. 19. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:

A Jobbiknak van Horvátországban testvérpártja, meg a horvát nemzetiek és a magyar nemzetiek szeretik egymást.

A törökök felvételével én sem értek egyet.

De, szerintem több dolog van a háttérben.A Jobbiknak kicsit olyan mentalitása van, mint egyes zsidóknak, azaz a bosszú.

Mivel Magyarországgal a történelem során párszor kicseszett a nyugat, ezért a Jobbik olyan dolgokat támogat, ami a nyugatiaknak rossz.

2014. jan. 19. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
Vicces, hogy bárki is foglalkozik a jobbik szemléletével. Komolytalan, buta, arrogáns semmirekellők gyülekezete.
2014. febr. 12. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!