Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Senki nem vette észre?

Senki nem vette észre?

Figyelt kérdés

Azt hogy a jobbik az utóbbi hónapokat egy program kidolgozásával töltötte...

Míg a "Demokratikus baloldal" csakis azon osztozkodott hogy ki és hogyan kap nagyobb szeletet a hatalom tortájából, ha azt megszerzik...

2014. jan. 16. 15:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ennyi féleszű szerencsétlent...

JOBBIK.HU >>> PROGRAM (a főmenűben kibebszott nagy betűkkel)

2014. jan. 16. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Te szerencsétlen, ez? [link] A fájl nevében mit jelent a 2010? :D Várj, ha ez olyan friss, akkor hogyan tehettek fel róla közel 4 éve egy kérdést? http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__768.. Hogy lehet, hogy ha letöltöm mindkét fájlt, akkor a PDF olvasóban a készítés dátuma mindkettőnél 2010-es? :D

Tehát ami a kérdést illeti: nem, senki sem vehette észre, mert ilyen nem történt. Szerintem enyhén szánalmas, hogy egy párt ilyen agresszív és pökhendi imádója az eddigi egyetlen programjukra nem emlékszik... :)

Erről a 2010-es programról meg ennyit: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__439.. 43-44-45. kommentek. Nem én írtam, nekem nincs ennyi szabadidőm egy ilyen hülyeség olvasgatására.

2014. jan. 16. 19:45
 13/14 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
én elolvastam, mert kíváncsi voltam, hogy a sarkalatos kérdéseket hogy kívánják megoldani azon kívül, hogy hőzöngnek. Bár meglepődtem volna ha pont a kampány finisében változtatnak rajta. Bár mint láthatjuk, mindegy. A hívek a régit sem ismerik
2014. jan. 16. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Most is felröppent olyan hír, ki mit tölt be ha megnyerik.

Fideszre értem...

De gyanítom a többiek is csináltak már pozíció elosztást, ki hol fog ülni.

2018. jan. 8. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!