Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy az MSZP,...

Miért van az hogy az MSZP, DK, EGYÜTT 2014, FODOR GÁBOR, ORBÁN VIKTOR, a Fideszesek és az LMP tönkre akarja tenni Magyarországot?

Figyelt kérdés
Én nem szavazok egyik pártra se ! Mindent tönkre tettek és még sokan elhiszik a sok ostobaságot. Sok buta ember van, akik egyet értenek ezekkel !!!

2014. jan. 15. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
A Jobbiktól mentsen meg minket az Isten!
2014. jan. 15. 22:19
 12/17 anonim ***** válasza:
10%
ahhoz képest, hogy tönkretették az országok, még mindig nem haltam éhen sem én, és ahogy látom, az itt írogatók sem. :D a jobbikban meg szvsz 1 nagy rossz dolog van, ami sok más mellett meg van az összes többiben, ami nem más, mint a féreg emberek. nem fogok én a jobbik mellett kampányolni, én azért szavazok rájuk, mert mindenki megérdemel egy esélyt, ÉS jelzem kedves kérdező, hogy aki nem megy el szavazni, az azzal ért egyet, hogy jó a jelenlegi kormány is.
2014. jan. 15. 23:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Jobbikos, Sem Fideszes, Sem MSZPs és nem vagyok Politikus. Egyikre sem szavazok !
2014. jan. 16. 08:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Értem, kérdező. Neked tök mindegy, hogyan élsz. Merthogy a szavazatoddal ezt befolyásolod. Akkor is, ha semmit se csinálsz.

De az kétségtelen, hogy ma a pártoknak már csak abban van érdekeltségük, hogy az országot tönkre tegyék. A tönkretétel nem azt jelenti, hogy holnap nem lesz mit enned. És azért van a tönkretételben érdekeltségük, mert ilyen rendszert építettek ki, A Fidesz csak teljessé és nyilvánvalóvá tette ezt. No mármost, ah valakinek nem az lenne az érdekeltsége, akkor le kéne bontania ezt az egész kialakított működési módot. De ez nagyon nehéz ám. És igen sok ellenérdekeltségű támadná (láttok, hogy megy ez). Olyan körülmények között, plusz a társadalom ellenére (mert már át van verve) nem lehet bontogatni hibás törvényeket, diktatórikus intézményeket, szaftos állásokat és a többit. Abba bele lehet bukni. Könnyebb azt mondani, nem lehet tenni semmit, ilyen a széljárás.

2014. jan. 16. 11:48
 15/17 anonim válasza:

Mindenkivel egyet van értve, aki azt mondja, hogy szó sincs tudatos és szándékos tönkretételről. Legalábbis sz esetek zömében. (Persze, akad olyan is.) Nagyon is szó van azonban a saját (párt, klikk, rokonok, haverok) érdekeinek a minél sikeresebb és minden mást figyelmen kívül hagyó érvényesítéséről. Ha ez "mellesleg" tönkretételt eredményez, akkor az úgy lett járva. Ahol gyalulnak, ott hullik a forgács (Sztálin).

Sajnos az is igaz, hogy aki nem szavaz, az is szavaz - áttételesen.

Nem ennyire direktben arra, hogy "jó ez a mostani", ahogy ezt említik a válaszok.

De a szavazatok számolásának roppant kacifántos módszere alapján valahová besöpörnek mindenkit, mégpedig utólagosan a nyertest erősítő jelleggel.

Ez ellen a besöprés ellen csak egy védelem lenne, de az belátható időn belül nem lesz;

ha lenne egy olyan koceka a lapon, hogy "Egyikre sem". Ami mellé X-et téve az a szavazat nem menne sehová a levesbe, hanem megállna önmagában.

Na, az lenne egy szép kör, ki és mit és hogyan magyarázza ki, amikor az istenadta nép 86%-ban "Egyiket sem" szavazott ... sokért nem adnám, ha megnézhetném :D

2014. jan. 30. 18:25
 16/17 terményes ***** válasza:
...Téged már nem lehet tönkre tenni,ha úgy gondolod,hogy a felsoroltak mind egyformák.
2014. márc. 13. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha nem szavazol, akkor is szavazol...
2014. márc. 16. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!