Akik nem kedvelik Gyurcsányt, mik a fő okai, hogy annyira ellenszenves nekik?
Mert nem való miniszternek, ott vannak az idióta "beszédei", a sz.r "kormányzása" satöbbi.
Inkább a cirkuszban lenne a helye! :)
Az, hogy keptelen volt kormanyozni, de a szekehez azert ragaszkodott.
Az most indifferens hogy azert nem tudott kormanyozni mert alkalmatlan volt ra, vagy azert mert "nem hagytak", ha nem tud, legyen barmi az ok, akkor le kell mondani.
2006-ban nem mondott le, azzal hogy o vegig akarja csinalni amit elkezdett. Nem tudta vegigcsinalni, viszont elvesztegettunk harom evet, ami nelkul ma sokkal jobban allnank.
agymosáson mentek át. Gyurcsány csak bevallotta, hogy nem mondtak igazat, de hogy a másik fél mit művelt, azt nem képes elfogadni szembe nézni. De én hajlok arra, hogy egyik 19, a másik egy híján 20.
A Fidesz várhatóan nem tudja majd konszolidálni a hatalmát, a rendszerét. Ezt a rendszert akkor lehetne konszolidálni, ha az ellenzék megszűnik, vagy ha elfogadja a rendszer szabályait és beépül. Most egyikre sincs esély, ezért nem várható konszolidáció. A felépített rendszer fő gyengéje, hogy az ellenzék minden elemét szét akarja verni.
Sokat számít, mi történik majd a világban. Ha tartós marad a válság, akkor az unortodox, nemzeti érdekekre hangolt megoldások sikeresek maradhatnak. Ha sikeres lesz megint a kapitalizmus, akkor viszont jobban látszódni fognak a rendszerek közötti különbségek.
Ha jön a második ciklus, Orbánnak nehezebb lesz. Nem lehet tovább hátramutogatni, elmúlt
nyolc évezni, eredmények kellenek majd.
Amíg az egyik oldal hazudott, nem mert bele nyúlni semmibe, mert akkor elvesztik a választókat, addig a másik oldal, mindent el vesz amit el lehet venni.Magán nyugdíj pénz és a sok mutyi. No akkor melyik a jobb ? EGYIK SE
"agymosáson mentek át. Gyurcsány csak bevallotta, hogy nem mondtak igazat, de hogy a másik fél mit művelt, azt nem képes elfogadni szembe nézni."
Mit "vallott be"? Kiszivárogtattak egy zártkörű ülésen elhangzott trágár "bevallást" k.rv.országozást. :)
Elég egyszerű gondolkodásmódotok lehet ha szerintetek agymosott aki kritizálja a bolond haverodat! :D
És, hogy más is hazudik azt mindenki tudja, de a főnököd attól még ugyanolyan marad. :)
Nagymamám egy komfortkeresztény: Nem szereti Gyurcsányt, azt mondja, hogy elmebeteg, de ennek ellenére elismeri, hogy sokat tett a nyuggerekért.
Nem tudja megindokolni, hogy miért nem szereti Gyurcsányt, egyszeruen csak a Fidesz álszent nemzeti szövegét nyomja.
22 éves vagyok, nekem semmi bajom nincs Gyurcsánnyal, szívesen szavaznék rá, dolgoznék neki, beszélgetnék vele. Az, hogy leírta magát 2010-ben és most ott tart, ahol, az nem egy buta emberre enged következtetni.
" egyszeruen csak a Fidesz álszent nemzeti szövegét nyomja.
22 éves vagyok, nekem semmi bajom nincs Gyurcsánnyal, szívesen szavaznék rá, dolgoznék neki, beszélgetnék vele. Az, hogy leírta magát 2010-ben és most ott tart, ahol, az nem egy buta emberre enged következtetni."
Mert még fiatal vagy. Már 2010 előtt járatta le magát, szóval az meg nettó hülyeség, hogy aki kritizálja az a "fidesz szövegét" nyomja!
Tett róla, hogy ne kedveljék túlzottan, semmi meglepő nincs ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!