Jobb volt a 90-es évek eleje, mikor a cigány félt a magyartól és nem fordítva?
A 90-es években már jött a liberalizmus, úgyhogy ez a tendencia kezdett megszűnni.
1988 előtt viszont rend volt ilyen téren.A cigányok tudták hol a helyük.
Nem vagyok kommunista, nem is szeretem őket és utódjaikat, de ők tudtak rendet tenni, nem volt ám tolerancia, hogy jaj szegín cigányok ez csak multikulturális önmegvalósítás, nem.Bement egy cserépkályha méretű rendőr a putriba és csak jajgatást lehetett hallani, de nem a rendőr jajgatott.
Persze, h jobb, de az idióta liberálisok, akik még életükben nem láttak cigányt ezt is jól elbaltázták.
Egész világ tudja, h a cigányság egy rakás szar.
Félni akkor sem féltek, de nem is voltak annyira elkanászodva.
Én úgy vagyok vele, hogy ne féljenek, de tartsák be az alapvető együttélési normákat, satöbbit.
"Én úgy vagyok vele, hogy ne féljenek"
Én meg úgy vagyok vele, hogy húzzanak el innen.
Amikor az utolsó is elhagyja az országot, akkor beáll a cigánymentes állapot és ezzel eljön a béke.
Amikor az utolsó is elhagyja az országot, akkor beáll a cigánymentes állapot és ezzel eljön a béke.
Igaz, de akkor az elmeháborodott idióta, gyűlölködő szélsőjobboldal is elhagyhatná. Meg a sok primitív bunkó paraszt is.
És akkor béke lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!