Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobb volt a 90-es évek eleje,...

Jobb volt a 90-es évek eleje, mikor a cigány félt a magyartól és nem fordítva?

Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

A 90-es években már jött a liberalizmus, úgyhogy ez a tendencia kezdett megszűnni.

1988 előtt viszont rend volt ilyen téren.A cigányok tudták hol a helyük.

Nem vagyok kommunista, nem is szeretem őket és utódjaikat, de ők tudtak rendet tenni, nem volt ám tolerancia, hogy jaj szegín cigányok ez csak multikulturális önmegvalósítás, nem.Bement egy cserépkályha méretű rendőr a putriba és csak jajgatást lehetett hallani, de nem a rendőr jajgatott.

2014. jan. 12. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Persze, h jobb, de az idióta liberálisok, akik még életükben nem láttak cigányt ezt is jól elbaltázták.

Egész világ tudja, h a cigányság egy rakás szar.

2014. jan. 12. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Félni akkor sem féltek, de nem is voltak annyira elkanászodva.

Én úgy vagyok vele, hogy ne féljenek, de tartsák be az alapvető együttélési normákat, satöbbit.

2014. jan. 12. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
A kérdező vagy nem élt a '90-es évek elején, vagy nagyon kisgyerek volt, ha úgy gondolja, hogy akkoriban a cigányok féltek a magyaroktól.
2014. jan. 12. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
A magyar sose félt a cigánytól és ez így is marad míg világ a világ.
2014. jan. 12. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

"Én úgy vagyok vele, hogy ne féljenek"

Én meg úgy vagyok vele, hogy húzzanak el innen.

Amikor az utolsó is elhagyja az országot, akkor beáll a cigánymentes állapot és ezzel eljön a béke.

2014. jan. 12. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
31%

Amikor az utolsó is elhagyja az országot, akkor beáll a cigánymentes állapot és ezzel eljön a béke.

Igaz, de akkor az elmeháborodott idióta, gyűlölködő szélsőjobboldal is elhagyhatná. Meg a sok primitív bunkó paraszt is.

És akkor béke lenne

2014. jan. 12. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
A szélsőjobboldal csak miattuk létezik. Ha nem lesznek, akkor szélsőjobb sem lesz.
2014. jan. 12. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!