Gyurcsány egyszer már lenullázta a baloldalt. Miért gondolják azt, hogy most ő lesz a megmentő? Nem találtak jobb húzó nevet tőle?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 22:02
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de visszanyúlni a régihez csak akkor kell, ha az már bejött és működött...
2014. jan. 11. 22:10
3/8 anonim válasza:
Gyurcsány a király, ő kéne miniszterelnök jelöltnek, nem az a 2 palotapincsi (Mesterházy, Bajnai).
4/8 anonim válasza:
az egész baloldal egy nagy nulla, élén gyurcsótánnyal! mind csak a lopásban jár az agyuk, kommunista orbánfóbiások! a programjuk egyedül az orbánfóbia!
5/8 anonim válasza:
Az idő sokmindent megszépít, és amnéziás a "választópolgár".
6/8 anonim válasza:
Itt most komolyan mindenki azt akarja, hogy az őrült kérdező még hetekig napi 20 kérdést írjon ki ugyanarról, itt-ott átfogalmazva a mondatokat?
Ne válaszoljatok neki és idővel megunja.
7/8 A kérdező kommentje:
Sok olvasót zavar, hogy a baloldal nem képes megújulni. Én nagyot csalódtam. Nem is fogok elmenni szavazni ...
Ne dugjuk fejünket a homokba, elqrtuk, akkor elqrtuk. Beszélni kell róla, mert látszólag nem akar változni a baloldali elit.
2014. jan. 11. 22:48
8/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon LOL lenne, ha a mi Ferink lenne a közös jelölt. Az elmondana mindent a baloldalról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!