A baloldalnak mi lesz a következő húzása, amin csak nevetni lehet?
Figyelt kérdés
Nem elég, h valamelyik nap az oroszos videón meg az összefogáson röhögött a fél ország, most elővették ezt az alapjövedelmes marhaságot is, ami Magyarországon egyértelműen nem működne.2014. jan. 11. 21:04
21/23 anonim válasza:
"százmilliárdokért" Tételesen butaság amit mondasz ... Mellesleg baloldal mit épített 100 milliárdokért?:D
Ez a projekt is közel 35 milliárdos felújítás ... ( pedig ez csak kettő egyetem. Összesen nem költenek ennyit stadionokra! Ezek a nagy számok, azért meglepőek, mert eddig nem is tudtunk róla, hogy ennyi pénzt el lehet költeni úgy, hogy azt más is látja. )
22/23 anonim válasza:
nem tudom mi lesz a következő húzásuk, de remélem akkorát buknak gyurcsótánnyal együtt, hogy a következő választásokon kedvük sem lesz elindulni! a kommunisták hazudnak reggeltől-estig, semmi nem változott a komcsiknál a kommunizmus óta! hazudnak, lopnak, csalnak, hazudnak, lopnak, csalnak,...gyurcsótány-libajnai-szarházy a bukott baloldal emberei, ezek tették közösen tönkre az országot! mégis milyen megújulás, csak visszaszivárogtak az szdsz-esek és a komcsik! sátáni szövetség az egész bukott baloldal!
23/23 anonim válasza:
Az összes párt szánalmas, nem tudom mit veritek a nyálatokat... Senki se fog változást hozni, maradnak az igérgetések... Hiába pontoztok le ez így van! yeye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!