Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért akarja...

Az ellenzék miért akarja megszüntetni a családoknak járó kedvezményeket?

Figyelt kérdés

Gyed, gyed extra...stb

Miért kellene ezeket megszüntetni?

Aki gyereket ad a nemzetnek, annak jár az adókedvezmény a gyed meg az egyéb kedvezmények.

2014. jan. 10. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
Mindent el fog venni Bajnai Gordon a magyar családoktól.
2014. jan. 10. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarja elvenni a kedvezméyneket, hanem átszervezni, hogy a valóban rászorulók kapjanak többet. Nem pedig azok a családok, ahol rengeteget keresnek a szülők. Talán nem ártana tájékozódni a hülyeségek irogatása előtt.
2014. jan. 10. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Bajnaiék nemakarják elvenni, ezt csak a fidesz terjeszti róluk.
2014. jan. 10. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:
11%

Én konkrétan azt hallottam hogy a családi adókedvezményt a DK fix valami fix összegű gyesféleséggé akarja átszervezni. Ez pont a tízgyerekes munkanélküli Borsodi Svédjeinknek, a "rászorulóknak" kedvezne, mert míg az adókedvezménynek csak adót fizető, dolgozó állampolgárokra vonatkoznak, addig gyest - ahogy én tudom - bizonyos feltételek mellett kap az is akinek nincs munkahelye.

A baloldal amúgyis úgy gondolja hogy a csökkenő népességgel nem kell foglalkozni, csak az anyagi dolgok számítanak, ha pedig a demográfiai problémák gondot okoznának a nyugdíjrendszerben, akkor az szerintük egy magánnyugdíjpénztári rendszerrel meg is van oldva. Ha mégsem, akkor felpörgetik a cigányok népszaporulatát és/vagy bevándorlókat hívnak be.

Őszerintük ezt így kell kezelni.

2014. jan. 10. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:
42%

A gyed extrával azok járnak a legjobban akik 300 e keresnek...

talán nem ártana tényleg észszerüsiteni a rendszert

2014. jan. 11. 00:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó ezt, hogy érted?

Gyed extra értelmében egyszerre jár gyed és fizetés is ha visszamegy az anya ritkább esetben az apa dolgozni. Bevállalnak még egy gyereket akkor amikor egyik ellátás jár nem kell lemondani mint eddig hanem kettő jár egyszerre. Egyáltalán nem számít a fizetés összege baromságot ne írj.

"bizonyos feltételek mellett kap az is akinek nincs munkahelye. "

Bizonyos feltétel annyi, hogy magyar állampolgár legyen, mert a gyes alanyi jogon jár mindenkinek,aki szül 3 évig.

2014. jan. 11. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!