Kit tartotok a rendszerváltás utáni legkiemelkedőbb magyar miniszterelnöknek? (indokkal)
Orbán Viktort kedvelem csak, a többit mind utálom! Még Antallt is, mert áljobboldali volt és tönkretette a magyar népet, kiegeyzett a háttérben a kommunistákkal és ezzel Magyarországnak nagyot ártott!
Orbán Viktor visoznt nem egyez ki a magayroknak ártani akaró multikkal, kommunistákkal és egyéb kártevőkkel!
"Orbán Viktor visoznt nem egyez ki a magayroknak ártani akaró multikkal, kommunistákkal és egyéb kártevőkkel!"
Nem, ő a haverjaival és a magyarországi tőkésekkel egyezik ki. A többi magyar ugyan úgy megdögölhet szerinte, mint a multijaid és a kommunistáid szerint.
Amúgy meg én sem értem a kiemelkedő jelentését. Kifejtenéd? Ki volt a legnépszerűbb? Mert ez időben változó.
De legalább szupermagyar létedre megtanultad nagy kezdőbetűvel írni a mondataidat. Ez is valami.
Habár a helyesírásod többi része eléggé tropára ment közben.
Eddig Gyurcsány és Orbán volt a legsikeresebb, legkiemelkedőbb politikus, már mindkettőnek sikerült elérni, hogy újra bizalmat szavazzon neki és pártjának a nép a választáson.
Gyurcsány már eléggé lejáratódott, a 4 éves ciklusát sem tudta kitölteni, az MSZP félretolta, ő szerintem már nem tudna nyerni. Orbán még esélyes egy harmadik ciklusra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!