A Jobbik miért csak a Parlamentben politizál és nem megy ki amellé az utcára, mint egy népmozgalom és valóban keverné az állóvizet?
Szoktak, de ritkán.
A gárdát is leépítették.Pedig addig növekedett a Jobbik népszerűsége amíg volt rendes gárda vonulás.A gárda megmutatta az embereknek, hogy nincsenek egyedül, ha összefognak akkor cselekedhetnek a cigányok ellen.
Egyáltalán mi a franc lett a Jobbikkal, hogy liberális parancsra leépítette a gárdát?
Az a kövér még a Parlamentből is kitiltja a munkatársaikat, és egy csomó utcai rendezvényre nem kaptak engedélyt. Szóval nem értem a problémádat.
Vona Gábor nem vérszegény, nem tudom mit vársz?
"mint egy népmozgalom"
No, ez az, ami egy párt sosem lehet.
"Az a kövér még a Parlamentből is kitiltja a munkatársaikat, és egy csomó utcai rendezvényre nem kaptak engedélyt. Szóval nem értem a problémádat."
Akkor béreljenek ki egy rohadt nagy csarnokot vagy mit tudom én. Legyenek már kicsit kreatívabbak, mert ezek annyira nevetséges kifogások.
"Vona Gábor nem vérszegény, nem tudom mit vársz?"
De, teljes mértékben vérszegény. Leírtam, hogy mit várok.
Jobbik mitől szélsőséges ? Programját elolvasó újságírók ill. politikában járatos emberek szerint a Jobbik egy normális, konzervatív párt a programja alapján, csak a cigányproblémát tartják kitalációnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!