Miért olyan nagy a versengés így választások alatt?
Milyen érdekes,hogy így választások előtt mennyire küzdenek a hatalom megszerzéséért egyes ürgék!
Milyen csodálatos,hogy milyen sokan akarják,hogy jobb legyen a népnek,szinte őlre mennek egymással.
De áljunk csak meg! Ezek biztosan a Népet akarják szolgálni,vagy a már összelopott vagyonukat akarják tovább gyarapítani?
Húú nem is tudom. Fogós kérdés.. XD
Biztos jótékonykodásból. Húú lehet hogy együtt érzők? Ugyan
a hatalomért bármit megtesznek. Ez a színjáték pl együtt a baloldal nagyon tré. Már akkor lehetett tudni mikor szétmentek.
Am az egész a hatalomról szól. Komolyan milyen demokrácia az ahol a nép hiába tüntet hiába mond akármit akkor is a kormány dönt? Ugyan
Ki ne szeretne havi több milliós fizetést és irodában ücsörgős semmit nem csinálós melót :)
Aki pedig megkap egy ilyen állást az magasról lefossa a kisember problémáit.
Ilyen buta kérdést már rég olvastam... vagy 10 perce.
Ja,lehet,hogy neked bután hangzik,de a lényeg ez lenne. Szegény embereket teljesen megzavarják a hülye félrevezető dumájukkal,csak egyet akarnak hatalmat bármi áron,így ezekre én sem fogok szavazni!
"így ezekre én sem fogok szavazni!"
Nagyon helyes! Szavazz inkább rám!
Ha én kerülök hatalomra, ígérem, hogy azonnal kétszeresére emelem a fizetésemet!
Mit kétszeresére, ötszörösére!
:D
"Ja,lehet,hogy neked bután hangzik,de a lényeg ez lenne. Szegény embereket teljesen megzavarják a hülye félrevezető dumájukkal,csak egyet akarnak hatalmat bármi áron,így ezekre én sem fogok szavazni!"
Minden választáskor ez van, eddig nem tűnt fel? Üdv a Földön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!