Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis összefognak Gyurcsánnyal?

Mégis összefognak Gyurcsánnyal?

Figyelt kérdés

Hihetetlen! Hónapokig tartó szinézkedés után mégis összefognak gyurcsányal csakhogy hatalmon legyenek!

Viszont szerencsére gyurcsány amennyi szavazót hoz magával annál jóval többet el is riaszt. Sokan gyurcsány miatt nem fognak rájuk szavazni mint ahogy én sem. Amit a baloldal csinál az már szégyen- képesek mindenkivel összefogni akkor is ha szinte nem értenek együtt szinte semmiben, ha esetleg mégis hatalomra jutnának hogyan tudnák irányítani az országot amikor minden kérdésben másfelé "húznak". A baloldal képes mindent megtenni a hatalolmért nem számmít nekik semmi mint azt a bajai hamisított videó és még ki tudja mi még ami eddig nem derült ki. Újra kiszolgáltatnák az országot a külföldi érdekeknek mint azt tették 8 éven keresztül. Adóemelés - nyugdijak csökkentése, a gyerekek után járó támogatások megvonása- gáz villany árának az egebe emelése. Az ország gazdaságának tönkretétele IMF hitel felvétele jelentős megszorítások árán STB...... ez a baloldal. SZÉGYEN!!!

2014. jan. 7. 10:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9-es

Ez most hogy jön ide?

Ha nem tették volna tönkre a baloldal az egézségügyet nem tartanánk itt!

Mundenhonnan csak a pénzt vették el tönkretették az országot ráadásul mivel csőd szélén álltunk miattuk még ezt megtetőzték egy IMF hitellel is jelentős megszorításokért cserébe amit az országnak vissza kellet fizetni (szerencsére sikerült) kamatostul!

2014. jan. 7. 11:47
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
Nem az Mszp élte fel a Bokros-csomag megtakarításait. Torgyán ide-oda utazgatott, Orbán pedig a haveroknak osztogatott.
2014. jan. 7. 12:59
 13/19 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező! az orbán rezsim százmilliárdokat vont ki az évek során az egészségügyből ezzel tovább rombolta azt. valamint ezzel rákényszeritette az ott dolgozókat is az ország elhagyására. És most azt állítja hogy minden jó és szép.

Szerintem sunyi és alattomos viselkedés.

2014. jan. 7. 13:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves amnéziás kérdező! Én emlékszem arra hogy az orbán barátod is fűnek fának felajánlotta a miniszterelnökséget csak támogassák a fideszt a 2. fordulóban. Te is pontosan tudod,hogy ki a legéhesebb a hatalomra ebben az országban! Ne légy hülye! Szerinted miért építette ki ezt a mai rendszert butuska?
2014. jan. 7. 15:49
 15/19 anonim ***** válasza:

65%-os!!!

Te egy beépített troll vagy!

A szocik fizetett embere. Ész nélkül nyomos a süket dumádat!

2014. jan. 7. 20:43
 16/19 A kérdező kommentje:

""Kedves amnéziás kérdező!""

Kedves amnéziás válaszoló! Én még emlékszem a gyurcsány hatalma alatti korházágyak csökkentésére és arra amikor kijelentette, hogy a külföldre távozó ápolók és orvosok helyet majd romániából érkező ápolókkal és orvosokkal pótólják a létszámot!

2014. jan. 8. 00:48
 17/19 A kérdező kommentje:

""edves amnéziás kérdező! Én emlékszem arra hogy az orbán barátod is fűnek fának felajánlotta a miniszterelnökséget csak támogassák a fideszt a 2. fordulóban. Te is pontosan tudod,hogy ki a legéhesebb a hatalomra ebben az országban! Ne légy hülye! Szerinted miért építette ki ezt a mai rendszert butuska?""

A JÓ K.. ANYÁD AZ A HÜLYE!!!

2014. jan. 8. 00:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Én viszont jó egészséget kívánok a te anyukádnak és neked is. A stílus egyébként maga az ember. Amolyan fideszes,jobbikos!
2014. jan. 9. 19:40
 19/19 A kérdező kommentje:

""Én viszont jó egészséget kívánok a te anyukádnak és neked is. A stílus egyébként maga az ember. Amolyan fideszes,jobbikos!""

A stílus BALOLDALI!!!

Az ő stílusuk a trágárkodás és egyéb eszközök a mindenáron való hatalomrajutás érdekében.

2014. jan. 10. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!