A belső ellenséggel hogy lehetne leszámolni? Vagy hogy lehetne elérni, hogy ne szavazhassanak ők?
Belső ellenség alatt azokat értem, akik megfelelnek a következő kritériumoknak:
Támogatják
- állami tulajdon elprivatizálását
- stratégiai fontosságú ágazatok kihúzását az állam kezéből / ellenőrzése alól
- haderő leépítését vagy leszerelését
- az EU integrációhoz és minden más, a szuverenitást felszámoló dologhoz való csatlakozást
- a bankoknak és egyéb oligarcha intézményeknek adott szabadságokat
Hallgatnak
- a cigányok és bevándorlók okozta problémák felvetésekor
- magyarverésekkor vagy nemzeti jelképek gyalázásakor
"Meg kell nézni a családi genealógiát 8 dédszülőig (meg kell követelni!), és ezt mérlegelve kell politikai bizalmat szavazni. Nagyjából ennyi."
Te meg pont olyan elmebeteg vagy, mint a kérdező, csak máshogyan.
22.41
amúgy szerintem vicces lenne 10 generációra visszamenőleg megnézni a genomját mindenkinek. könnyesre röhögném magam azt hiszem, amilyen pánik támadna a szélsőjobb környékén :D
"amúgy szerintem vicces lenne 10 generációra visszamenőleg megnézni a genomját mindenkinek. könnyesre röhögném magam azt hiszem, amilyen pánik támadna a szélsőjobb környékén :D"
Nekem az egyik dédnagyanyám egy mocskos, alávaló sváb volt, aki aljas módon megfertőzte a tiszta magyar vért és képes volt megszülni az anyám anyját, aki engem szült meg. Az egyik dédnagyapám pedig - bár nagyon szégyellem - örmény származású volt.
Tehát én most nem politizálhatnék, mert eredendően egy korcs vagyok, aki ékes bizonyítéka a Szent Magyar Vér meggyalázásának következményére. :D
Folyamatosan lopok, csalok hazudok, már nem bírom tovább, de nm tudom megállni! Bezzeg, ha tisztavérű magyar lennék, akkor nem lennének ilyen problémáim, akkor makulátlan lenne a jellemem. Sajnálom, hogy csak ilyen vagyok. :(
23.01
"genealógiát 8 dédszülőig"
ezt nem te írtad?
23.01
áhh rájöttem. a 8 dédszülő az nem nyolcadik szintet jelent nálad, hanem mind a 8 dédszülőt. sajnos ez egyáltalán nem volt egyértelmű. de ha már okoskodni akarsz genelógikus barátom, akkor számold újra, hogy a dédszülő hány generációra van az egyedtől. és ha nem genetikusan szeretnéd vizsgálni, akkor mégis hogyan?
Természetesen genealógikusan akarja.
Mégis mit gondoltál?
23.15
de az mit fog bizonyítani? hogy a nagyapja valóban a nagyapja volt a papírok szerint? :D
Itt a lényeg, hogy nem genetikailag nézzük meg őket, hanem genealógiailag.
Ez sokkal misztikusabban és tudományosabban hangzik és meg tudjuk vele győzni magunkat, hogy nagyon okosak vagyunk.
Meg fogjuk találni a tisztátalan vérűeket és ezzel meg lesznek a bűnözők is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!