A keleti pályaudvar környéke mennyire cigányosodott?
Figyelt kérdés
Lakhatásilag érdekelne, melyen a környék?
Lakható, veszélyes?
Segítene aki gyakran jár arra? Este, nappal milyen?
A válaszokat előre is köszönöm.
2014. jan. 5. 14:23
11/14 anonim válasza:
A Keletinél,meg a Garayban csomószor járok haza buli után,soha semmi nem történt.
12/14 anonim válasza:
Mindenki milyen okos.
Én itt lakok már 7 éve a keletinél és soha semmi gáz nem volt.A alkásom ablaka a Keletire néz,cigány nem is lakik a házban.
A közlekedés kiváló,lassan indul a 4-es metró is. A tér is kész van lassan és szép lesz.Már Baross Gábor (a tér névadója) szobra is a tér közepén van.Szerintem ne hallgass ezekre a minden rossz tipusú kommentelőkre.
Éjszaka járok haza a munka miatt,de soha nincs semmi gond. :)
13/14 anonim válasza:
Szóval Én ajánlom neked,minden karnyújtásnyira,soha nem kihalt és egyre rendezettebb. ;)Márciusra kész lesz teljesen a tér is.
14/14 anonim válasza:
Egyetemistaként költöztem oda, 5 évig laktam ott, én szerettem a környéket. Minden (bolt, piac, edzőterem....) közel van, a tömegközlekedés kiváló. Én lányként sosem féltem ott, pedig bulikból egyedül jártam haza, illetve munkából is este jártam haza. A házban szintén nem volt cigány, a belső, kis utcákban azért akadnak, de nem volt problémám velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!