Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is egy olyan...

Szerintetek is egy olyan erőnek kellene kétharmadal veteni ezt az országot aki valóban nemzeti érdekekért, az itt élőkért tesz? Lehet ez az erő a Jobbik?

Figyelt kérdés

Azt gondolom hogy a Jobbik képes lenne egyesíteni

a magyar nemzetet végre. Nemzeti értéki alapon. Én ebben csak jót látok. Antiszemitizmus és egyéb hasonló

"érvelések" a Jobbik ellen , nem találnak talajra.

2014. jan. 3. 14:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Euból
2014. jan. 3. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, az írásod alapján egy tanulatlan kis suttyó vagy. Ne te dumálj nekünk tele gatyáról, amikor annyi eszed sincsen, hogy átgondolj valamit.

"Igenis az Eubúl ki kell lépni hagyni elsüllyedni"

Szeretne ez az ország is úgy "süllyedni", mint Németország. Hülye.

2014. jan. 3. 18:01
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
az a baj kedves kérdező, hogy te is csak üres, szépen hangzó kijelentéseket pufogtatsz, de hogy ezt a gyakorlatban hogyan is valósítanád meg... na itt megáll a tudomány.
2014. jan. 3. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A Jobbik soha nem kerül ilyen szintre.
2014. jan. 3. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:
29%

Hmm, általában a jobbikos vadbarmok szoktak lecsapni az ilyen kérdésekre, csodálkozom, hogy az első három válaszoló milyen értelmes. És mélyen egyetértek velük.

Faith in humanity: restored.

2014. jan. 4. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

"A Jobbikot emberek vezetik, abból is a rosszabbik fajtából. Semmi kedvem sincsen dilettáns idióták kezébe adni a korlátlan hatalmat, legyen a csoport bármilyen jó szándékú is."

Hjajjj, mennyire IGAAAZZZZZ!!! Még csak nem is tudod, milyen fájdalmasan igaz, amit írtál!!!!!

2014. jan. 4. 17:21
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

"szerintem egyszerűen telea gatyátok. féltek. féltel leváltani egy korrupt rendszert aminek ti is a részei vagytok. MO gyakorlatilag halott, ha hazai gazdaságról beszélsz, akkor szellemi fogyatékos vagy. Bocs. Igenis az Eubúl ki kell lépni hagyni elsüllyedni és nemzegazdaságot középpontpa helyező gazdasági és társadalmi rendszert építeni. Ébresztő. Mert ami van ez egy nagy szar."

KÉRDEZŐ! MIBŐL? MIBŐL? Válaszolj, kérlek! Te egy jobbikos zseni vagy, mindenre tudnod kell a választ. MIBŐL? Köpködd már bele az államkasszába azt a néhány EZERMILLIÁRD forintot, amiből elvagyunk, miután kiléptünk az EU-ból és megszűnt az EU-s támogatás, meg a késztermékátvétel, utána pedig azt a pénzt is virítsd ide, kérlek, amiből elkezdjük az iparunkat fejlenteni. Ez a józan becslések szerint is MÉG TÖBB lenne, mint amit fent írtam.

Mindenki mástól bocsánatot kérek a capslock miatt, de a jobbikos vadbarmok sajnos másképpen nem értik meg, csak ha a lényeget kiemelem nekik.

2014. jan. 4. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:
46%

Na ezt írtam régebben, kérdező.... te is ide tartozol:

"jól látod, maga a párt nem lenne nekem unszimpatikus, de mivel a szimpatizánsai nagy része alpári, libsiző és lekezelő, amennyiben nem értesz velük egyet, így ez alapján a jobbikra sem fogok szavazni. ha a szimpatizánsok 90%-a nem így viselkedne, akkor esetleg még megkaphatnák az én és mások szavazatait is. így viszont az emberek megrémülnek és vállalhatatlannak tartják."

2014. jan. 9. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!