Mit gondolnak az Együtt 2014 / DK / MSZP szavazók a cigánykérdésről és a bevándorlók beengedéséről / multikulturalizmusról?
A felmérések szerint az MSZP és a Fidesz szimpatizánsok majdnem ugyanannyira "rasszisták", mint a Jobbik szimpatizánsok.
Ezek közül a pártok közül a legliberálisabb az E2014.
Szóval, ők biztos támogatják a multikultit.
ők egyetértenek az ilyen dolgokkal, mert nagyrészük Magyarország pusztulását akarják! pont , mitn a pártjuk!
ezért is mocskolják folyamatosan a nemzeti kormányt!
Cigánykérdés: börtön helyett segély
Bevándorlók: hadd jöjjenek
Multikulti: mindenkinek joga van a saját hagyományait követni, amíg azok nem ütköznek a többi csoportéval.
Amúgy a 3 téma közül szerintem az első az egyetlen releváns probléma itthon, a másik kettő abszolút jelentéktelen. Az cigányokkal egyik véglet sem bír kezdeni semmit, vagy börtönre költenek vagy segélyre. Bevándorlók nem nagyon vannak, max menekültek, akik rég megbánták hogy itt kötöttek ki, a multikulti meg a fentiek miatt nem téma (hacsak nincs emögött egy burkolt cigányozás, de az már más kérdés).
Az Együtt 2014 / DK / MSZP egytől - egyig álneonáci bandák, hisz a bűnözők "jogait" védik a tisztességes emberek rovására. Hát ez a valódi, kőkemény rasszizmus. Mocskos náci párt mind a három, akik azért másokat titulálnak annak, hogy a maguk valódi pofáját fedezzék.
És leírhatom azt is, hogy miért nem fogok még véletlenül sem szavazni bármelyikre, sem az mszp-re, sem a dk-ra, sem az e14-re:
1. Mert segget mosok szarás után.
2. Mert voltam már külföldön.
3. Mert tudok írni-olvasni.
4. Beszélek idegen nyelveket.
5. Késsel és villával eszem.
6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.
7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.
8. Két lábon, felegyenesedve járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!