Tényleg annyi az államadósság, h minden emberre kb:3millió ft jut?
"A válasz megírásának időpontja: ma 17:53
Nálad most elgurult a gyógyszer? :)
Senki nem beszélt sem mszpről, sem arról, hogy vegyünk fel még többet. Tanulj meg olvasni."
nem de ki vette a hiteleket fel 2 pofára? az orosz munkáspárt?
persze hogy mszp szdsz fidesz trió
erre valaki azt írja 2 millió jutna 1 emberre és ez tulajdonképpen nem is sok sőőőt ha a másik oldalról nézzük még kevés is... gratulálok
és mivel érvel? háát az Eu-ban.... igen az eu ban dupla annyit is keresnek az emberek és még 1x annyi az élet színvonal
basszus ha 100 Ft tartozás jutna minden emberre az is sok!
nem szabadna tartozni a zsidó bankoknak mert a markukba tartják az országot
és a markukba is tartják
"és mivel érvel? háát az Eu-ban.... igen az eu ban dupla annyit is keresnek az emberek és még 1x annyi az élet színvonal"
javasolom megtekintésre a táblázat azon oszlopát, ahol az államadósság a GDP-vel összehasonlítva...
"javasolom megtekintésre a táblázat azon oszlopát, ahol az államadósság a GDP-vel összehasonlítva..."
jól van ne javasolgassál nekem táblázatokat
mutatok neked olyan táblázatot hogy megállsz a növésben
nemzetközi szállítmányozás szakra járok fősulin
és közgázt is kell tanulni tudom miről beszélek...
szóval ne okoskodj
ja és főleg ne a wikipédiából mutass táblázatokat
kösz
Figyelj, 52%-os kisfiú!
Majd ha nagy leszel, akkor te is megérted. Addig meg hőbörögj csak tovább, meg szidd a zsidó-kommunista-liberális-amitcsakakarsz embereket. Igazából nem számít, hiszen a kutyaugatás is inkább csak zavaró, mintsem veszélyes. Utána ha sikerült összeszedned a gyógyszeredet, meg a gumiszoba is épségben megmaradt, akkor elkezdhetsz gondolkodni is. Na meg szöveget értelmezni. Hasznos ám! :)
"Addig meg hőbörögj csak tovább, meg szidd a zsidó-kommunista-liberális-amitcsakakarsz embereket."
csak a zsidó ball liberálisokat és szociál demokratákat szidom :)
de te nyugodtan nyald ki a seggüket xP remélem te is az vagy ott van a dávid csillag a seggeden :DD
na csőváz te okos tojás
Általában azok szokták szidni a más népeket, "fajokat" (kollektíven), és azok szoktak acsarogni minden ellen ész nélkül, akiknek egyébiránt komoly takargatnivalójuk van ezen a téren.
Az USA-ban az ír rendőrök voltak azok annakidején, akik a legjobban gyűlölködtek a négerekre. És leginkább csak azért, mert a társadalom megítélésében ők is csak egy hangyaf.sznyit voltak különbek náluk. Mindkettő a társadalom legalján volt, és az írek a kisebbségi komplexusukat ezzel próbálták levezetni.
Mondhatnám az egyik a társadalom legutolja volt, a másik meg csak simán söpredék.
Nyilván, kedves kisfú, veled is hasonló lehet a helyzet, és azért acsarogsz a zsidók ellen. :)
Na de majd (talán) kinövöd ezt a hóbortodat is, ha sikerül egyszer majd leérettségizned (kétlem), és kikerülsz a nagybetűs életbe.
"Nyilván, kedves kisfú, veled is hasonló lehet a helyzet, és azért acsarogsz a zsidók ellen. :)
Na de majd (talán) kinövöd ezt a hóbortodat is, ha sikerül egyszer majd leérettségizned (kétlem), és kikerülsz a nagybetűs életbe."
persze - persze :D
amúgy már írtam hogy fősulis vagyok... ezek szerint akkor nem érettségiztem le... nem baj
hülyének lenni alanyi jogod.. látom élsz is vele :)
cööö
"nemzetközi szállítmányozás szakra járok fősulin
és közgázt is kell tanulni tudom miről beszélek..."
nekem meg egyetemi közgáz szigorlatom van.
erre mit lépsz? :D
"amúgy már írtam hogy fősulis vagyok"
Az értelmi színvonalad attól még nem éri el egy általános iskolásét. Lehet, nem ártana inkább újra visszamenned oda. Az, hogy féldisznóért felvettek fősulira, meg apuci-anyuci megvette neked a piacon az érettségi bizonyítványt, még nem jelenti azt, hogy tudsz is valamit. De majd fel fogsz egyszer te is nőni, és talán megérted. Sok sikert és jó tanulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!