Nigel Farage felszolalasa a EU Parlamentben. Mi a szerepe es ertelme az EU-nak, ha valakit (Baroness Ashton) csak azert valasztanak be a politikusok mert jo csaladba szuletett?
Felszolalt a magyar Herczog Edit is. Tomoren annyit mondott hogy nagyon jo a majom s.gget nezni ahogy a fara maszik. Ilyenkor persze az jut az ember eszebe hogy sokan a Morvait kritizaljak.
http://www.youtube.com/watch?v=0vBqyG6qYXE
Első válaszoló vagyok!
K. Kérdező! Nem igazán reagáltál az érveimre, csak megint elmondtad amit már a kérdésben is nagyjából éreztettél. Ha a véleéményedet szeretnéd közölni, menj másik oldalra, itt kérdéseket kell feltenni. Nem arra való ez az oldal, hogy szánalmas tébolyult emberek keressék az önigazolást a közösség által!
"Nem értem, hogy van összefüggésben az EU-szerep azzal, hogy kit mi alapján választanak."
Demokracia, nem diktatura. Az EU addig valasztattja a tagokat amig el nem eri amit akar. Liszaboni szerzodes, Irorszag.
" És az értelmét sem kérdőjelezi ez meg, ugyanis bármilyen módon választott(vagy épp nem választott) vezetői réteg végezhet ugyanúgy rossz és jó munkát."
Kommunizmus.
Legyszives nezd meg a videot es utanna valaszolj. Hulyesegeket a kerdesre lehet irni, de a kerdesem a videohoz kotodik igy a valaszolok mielott valaszolnak nezzek meg a videot.
ma 16:10
Nem tudom hol elsz de szerintem nem a valosagban. IGEN sz@rban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!