Ki Vona Gábor felesége? Mivel foglalkozik?
Figyelt kérdés
Sehol nem találok róla semmit.Kíváncsiságból érdekel.2009. nov. 27. 10:58
2/31 A kérdező kommentje:
Tudom ezt már én is néztem.De ott semmit nem írnak róla.(
Azért köszi
2009. nov. 27. 11:38
3/31 anonim válasza:
szerintem azért nem találsz róla semmit, mert nem akarja a feleségét belekeverni a politikába... ha az én férjem lenne egy egyszerre szeretett és gyűlölt politikus, én sem akarnám,hogy ez alapján ítéljenek meg, hiszen egy másik ember vagyok és én sem a politikushoz mentem feleségül,hanem az emberhez...szóval nekem semmi közöm nem lenne a férjem politikai életéhez és nagyon nagyon dühös lennék,hogyha engem bárki belekeverne
4/31 A kérdező kommentje:
Igen,igazad lehet.Csak kíváncsi lettem volna:))
2009. nov. 27. 12:33
6/31 anonim válasza:
Ez a kérdés is csak azér van itt hogy téma legyen a jobbik.
7/31 anonim válasza:
Ez a kérdés is csak azér van itt hogy téma legyen a jobbik.
neked ne rakjanak tulsok pénzt félre a fősulira nem lesz rá szükség.
8/31 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
"Ez a kérdés is csak azér van itt hogy téma legyen a jobbik.
neked ne rakjanak tulsok pénzt félre a fősulira nem lesz rá szükség."
Első blikkre 6 hibát láttam a beszólásodban. És még neked van pofád kritizálni másokat fősulit emlegetve?
9/31 anonim válasza:
A felesége a barikádnál dolgozik.
10/31 anonim válasza:
Jó kérdés. Az biztos, hogy 6 éves a kisfiúk, Benedek. De a felesége nem közszereplő és távol tartja őt a politikai élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!