Szerintetek lesz háború a trianon által lecsatolt
területek visszaszerzése érdekében?
Figyelt kérdés
Ha az nem is,akkor forradalom vagy valami ilyesmi?Mert nézegetem az interneten a kommenteket és nekem nagyon úgy tűnik hogy egy pár év múlva lesz valami,de lehet hogy ezek csak szájhős dumák.Ha lenne forradalom én résztvennék.
Ha vissza akarnánk szerezni, akkor tele kellene szülnie a magyaroknak azokat a területeket.Ez lenne a legális módja a visszaszerzésnek.
De, a magyar demográfia elég rossz, így ez sem kivitelezhető.
2013. dec. 24. 23:37
2/19 anonim válasza:
Nem valószínű.
Persze fortyognak az indulatok.
2013. dec. 24. 23:40
3/19 szántóvető válasza:
a Szovjetek biztos ami biztos felszerelték a roma országot tankokkal,jó sokkal és viszonylag modernekkel,Magyar hadsereg meg nincs úgyhogy gyalogsággal(tüzérséggel) tudnánk támadni csak,annak meg nem sok értelme lenne.
2013. dec. 25. 00:07
4/19 anonim válasza:
Ha lesz valami én biztos elmenekülök nyugatra.
2013. dec. 25. 00:28
5/19 anonim válasza:
Ha lenne ilyen kezdeményezés, nem lehet sikeres. Egyrészt semmilyen támogatásra nem számíthatunk, a jogi út kizárva, a katonai út esélytelen. Másrészt ha sikerülne is, a nemzetiségi feszültségek (amik Trianon előtt is megvoltak) előbb-utóbb szétszakadáshoz vezetnének.
2013. dec. 25. 00:29
6/19 anonim válasza:
az megvan, hogy a legtobb elcsatolt terulet jelenleg EU tagallam? (konkretan Szlovakia meg Romania, ahol a legnagyobb lelekszamu magyar kisebbseg el). milyen haborurol zagyvalsz, milyen elmebeteg forumokra jarsz, ha onnan neked ez jon le, hogy par even belul haboru...?
2013. dec. 25. 01:32
7/19 anonim válasza:
Remélem nem lesz
2013. dec. 25. 02:36
8/19 anonim válasza:
Nem lesz, és értelme sem lenne.
2013. dec. 25. 07:22
9/19 anonim válasza:
Egy frászt lesz, nekem pont az jön le hogy a mieinknél nyámnyilább kissebségeket nemigazán hord magán a föld.
Se forradalom se vissza csatolás nemlesz az elkövetkező évtizedekben.
A szlovákiai magyarokat kivételesen nagyon meggyalázták az utóbbi években, ennek nem tiltakozás, vagy forradalom lett az eredménye hanem a magyarok néma, alázatos meghajlása szlovák érdekek előtt. Olyan gyöngék, hogy alázatos szolgákként tudják őket vezetni saját akaratuk szerint. Itt biztos nem lesz forradalom!
Ahogyan előttem mondták, túl kéne szülni a "nemzetisgeket", akkor beszélhetnénk revízióról pár évszázad távlatában.
2013. dec. 25. 08:02
10/19 anonim válasza:
ez csak nagyhatalmi segítséggel történhet meg, de ezek most sem állnak mellettünk, folyton mocskolják az Orbán kormányt és Magyarországot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!