Miért nem örültök neki, hogy egy rohamosan fejlődő országban élhettek és nem egy hanyatlóban?
Agymosást kaptál?
Voltál már pl. Németországban? Bár érezném én is azt a hanyatlást ami ott megy...
Nemrég vezették be a szelektív hulladékgyűjtő kukákat háztartások számára, a minimálbér 100.000 Ft fölé emelkedett, mióta betiltották az utcán élést, drámaian csökkent az utcán megfagyó hajléktalanok száma.
Ezzel szemben Nyugaton:
-Neonácik és kommunisták csaptak össze az utcán, több halott is volt
-Amerika a csőd szélén táncol
-Spanyolországban 20% fölé emelkedett a munkanélküliség
-Angliában a romló közbiztonság miatt terjednek a körbefalazott lakóparkok
Most annak kell örülni hogy 100 ezer forint a fizu?
Amerikában 100 év hanyatlás után lesz 150 forint szerintem.
Ha azt hallod hogy pl.: az amerikaiak panaszkodnak az azért van, mert túlságosan hozzászoktak a jóhoz. Ha ott 250 ft. a benzin már mennek tüntetni, és nem járnak autóval, mert már drága. Ráadásul pont most hallottam valamelyik nap, hogy az amerikai gazdaság fejlődik.
Az itteni fejlődés nem akkora mértékű, hogy értékelhető legyen. Az meg a most élőket nem boldogítja szerintem, hogy az unokái jobban fognak élni. Főleg ezekkel az "látszatjavításokkal", mint pl.: "rezsicsökkentés + élelmiszer-áremelkedés" kombináció.
Én is inkább élnék az általad említett "hanyatló" területeken, mint ebben a "hatalmas fejlődésnek" indult országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!