Létezik szellemi holokauszt?
És tudod még miért jó ezt a szöveget betenni?
Hisztiztek, meg mocskolódtok, hogy "ilyen fos Magyarország, olyan", (de ugye az udvari bolond főnököd alatt még a szarnak is virágillata volt, az ne zavarjon benneteket, hogy 24-év óta süllyed az ország), minthogy elmennétek akkor.
"Mai birkamenet és kézcsók megvolt?
A kérdésemre nem akarsz, vagy nem vagy képes válaszolni?"
Nem akarok, úgyhogy hiába mosdatod táblás vezéredet, max. te csókolgatod, mert nekem nem haverom a fidex, de te úgy látom nem szégyelled mivoltodat. :)
Öszödi "elkúrásra" megy még a recsizés? :D
Vagy netán' éhenkórász menet van (ahol a milliomosok "éheznek").
Gynege vagy továris!
"Terelsz. Mégpedig azért, mert te is csak egy narancsos papagáj vagy. Azt sem tudod, mit makogsz, de a szádba adták és jól hangzik..."
Hát az a baj elvti, hogy sántít az elméleted, de még mindig inkább lennék az mint liberó szócső.
De hát az ilyen egybiten működők szerint aki nem a ballib seggét nyalja az "narancsos papgáj" lehet.
Nem sok ésszel áldhatott meg az isten! :)
Na tessék, ez a két ember bebizonyította, hogy milyen egy átlag magyar.
Óvoda.
"Gratulálok, verklizd csak tovább, az "el lehet innen menni"-t, én meg röhögök rajtad, szegény papagáj :)"
Te meg csak ismételgesd a "papgájt" meg birkamenetezz tovább, nem hazudtolod meg milyen egy degenrált koalíciós rajongó.
Látom többre nem futja tőled, de hát a főnökeid pont az ilyeneket szeretik.
Érdekes, de rajtad kívül más érti a célzásnak betett, mára szállóigévé vált mondást, csak te nem! :)
"Hidd el ha elvégeztem a sulit nem kell kétszer mondanod hogy itt hagyjam ezt a fos országot."
Sok szerencsét!
Képeslapot nem kérünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!