A zsidók nem félnek, hogy addig fogják erőltetni ezt az egész holokauszt mizériát, míg végül a nemzsidó embereknél betelik a pohár és megint elkezdik gyűlölni őket?
Szóval nem tudom, de nekem így logikus.
Senki nem szereti, ha az orra alá dörgölik, hogy bűnös egy olyan dologban, amihez semmi köze...
"Akkor miért a te adódból fizetnek érte kártérítést, megemlékezéseket, emlékközpontot és emlékévet?"
Pont az ilyen szerencsétlenek miatt teszik, mint például te is. Egyébként annyiban igazatok van, hogy falra hányt borsó, avagy annyit ér, mint a majomra húzott gatya.
El kellene dönteni, hogy létezik-e olyan, hogy magyar nép, magyar történelem. Vagy csak magyarországi lakosok vannak.
Ha van magyar nép, magyar történelem, akkor bizony mint nép felelősök vagyunk. Nem egyénenként, de hozzátartozik a történelmünkhöz. A magyar nép történetében dicső dolog volt a lengyelek melletti kiállás, tettekkel is, és visszataszító dolog volt a zsidók meggyilkolásának passzív tűrése és aktív segítése. Azokról a magyarokról is meg kell emlékeznünk, büszkeséggel, akik kilógtak a sorból, és segítettek a zsidó honfitársaiknak. És láss csodát, a zsidók meg is emlékeznek ezekről a emberekről. Sajnálatos módon viszont néhány honfitársunk világlátása kb. olyan egyszerű mint egy egysejtűnek. Ők nem értik, hogy a világ nem csak fekete és fehér.
14
szerintem rendbe van....DEEE szerinted ki fog fizetni a Csikagoiaknak meg a New-Yorkiaknak?
Még egy kérdés a holokausztról, amit olyanok tettek fel, akik unják a holokausztot. Nem tűnt fel, hogy senki se erőlteti az egész mizériát, csak ti éltetitek? Éspont azért, mert a legjobb összetartó erő, a közös ellenség..:)
Ha a holokauszt szóba kerül, általában 10-ből 8 esetben olyan hozza szóba, aki hallani se akar róla.
Kivalo strategia erzekkel a bunos magyar nepre :) lett atforditva a Mozesi torveny :
2.Móz.20. Tízparancsolat, részlet:
"megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, akik engem gyűlölnek."
Rajtatok Magyarokon all hogy most mit leptek a sakktablan.
5-os!!!
amikor 44 majusaban a Mosoni utcai csendorlaktanyaban ket csendor es egy probarendor kurjongatva rohogve verte a 80 felett felig vak mozgasserult nagymamamat a szemem lattara,aztan meg engem az akkor 17 eves gyereket!
amikor a csendorok kitereltek minket a deli palyaudvarra es waggonokba lokdostek puskatussal uvoltozve!!
es meg sok sok aljassagukert..........
-akkor szezrinted nekem az egyeduli tulelonak a 12 fos csalmadombol,nekem kellene most "bocsanatot" kernem azert mert azt tettek amit es ahogy velunk??!!
meggyalazod iorasoddal a szuleim,kistestverkeim,nagyszuleim draga ma is sajgoan fajo emleket!!!!!!
-es meg mielott egy-egy fereg naci itt......is!!!!
NEM FOGADTAM EL ES NEM IS FOGADOK EL SEMMINEMU "KARTERITEST" SE A MAGYAROKTOL SE A NEMETEKTOL!!
AZ EN SZERETTEIM% ELETE NEM ELADO SENKI RESZERE!!
"megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, akik engem gyűlölnek."
És miért éppen Mózesnek lenne igaza vagy miért éppen őt kéne alapul venni?
Más.
Kb 15 éve dolgoztam egy Zoltán utcai könyvesboltban éppen, festettük a raktárt. Berohant az egyik eladó, hogy segítsünk neki, mert néhány nagy értékű - akkoriban 4-5 ezer Ft-os - könyveket elvitt magával valaki a kabátja alatt fizetés nélkül. Utánamentünk, megállítottuk és lám, egy szép nagy darab ortodox zsidóember volt, aki először pislogott a meglepettségtől, de a hölgy nem volt rest, elszedte tőle mind a 3-4 darab drága könyvet. Majdnem sírt, hogy ne hívjunk rendőrt... Persze elengedtük, annyira megszántuk, de akkor vagyis utána valahogy átértékeltem magamban ezeket a szent embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!