Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » KIZÁRÓLAG JOBBIKOSOKAT kérdezn...

KIZÁRÓLAG JOBBIKOSOKAT kérdeznék: Mi az ami NEM tetszik a jobbikosoknak a jobbikban?

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 00:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%

" a Jobbik már lassan egyenlő lesz az ilyen alpári emberekkel. Csak az erőszakban látják a megoldást. Igazából nem is akarnak megoldást "

Nem lassan. Mindig is az alpári emberek gyűjtőhelye volt. Elég megnézni a Jobbik párt előtti életét, kik, hogyan kezdték. rá fogsz jönni, hogy ezektől az emberektől semmit nem várhatsz. Novák Előd már középiskolás korában sem a tanulással volt elfoglalva, hanem a tanárok elleni uszítással, és most hogy 3,5 évet ült a parlamentben, ugyanúgy nem tud semmit, csak kommunista luxusnyugdíjazni/cigányozni/biszkubélázni. Mint párt magukhoz vettek pár kiugrott tanult embert (Gaudi), vagy az MSZMP/MSZP-ből átcsábítottak pár megélhetési politikust (Nyikos), ettől még nem lesznek senkik. Egyedül talán ifj. Balczó szemében csillog némi értelem. Puffogtatják az ellenzékből jól hangzó frázisokat, számonkérés, ügynöklista, stb, de ezek mögött sincs már semmi. (20+ év után nem is tudom, mit gondolnak, milyen poros polcok lehetnék még, szupertitkos dokumentumokkal, amikor már minden levéltár 3szor költözött, minden kormány mindent ledarált 3szor) Az egész párt egy nagy humbug.

2013. dec. 20. 10:11
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
a túlzott eu ellenesség. tény, hogy túl sok dologba szólnak bele, és túl pici a beleszólási jogunk, de kidobatni azért nem kellene magunkat.
2013. dec. 20. 10:26
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy az államadósság kamatainak csak egy részét akarják fizetni, így lerombolnák az ország iránti így sem túl erős bizalmat.

Az EU kilépést sem támogatom.

2013. dec. 20. 11:04
 14/23 anonim ***** válasza:
13%
Én jobbikos vagyok, de nem tetszik a teljes "felhozatal". Vannak nagyon értelmes emberek, pl. Volner, Balczó, Vona, esetleg Gaudi... Aztán meg olyan alakok, akik biztosan jó szándékúak, de nem kifejezetten értelmesek, pl. Novák, Z Kárpát Dániel, vagy Zagyva György Gyula...
2013. dec. 20. 13:18
 15/23 viktorvarga ***** válasza:
45%
ezt az emberekbe jól bele verték h csak cigányozás megy meg zsicizés..van ott másis,csak zt elhalgatja minden média.
2013. dec. 20. 13:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Látod mennyi az értelmezési probléma? A kérdés világos. Sok embernek nem tetszik a Jobbik, de közülük te csak azok véleményére vagy kíváncsi, akik jobbikosok. Szíved joga ezt tudni. De mások másképp gondolják: ha kell, ha nem, ismerj meg más véleményeket is.
2013. dec. 20. 14:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én szélsőjobboldali vagyok, de nem kifejezetten Jobbikos.

Ami nem tetszik:

Ők úgy érzik, hogy a magyarok nem európaiak, hanem valami mások.Nem tetszik, ez a perzsa, arab, török tutujgatás.

2013. dec. 20. 15:01
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

# 11

Na jó, de aki olyan hülye, hogy elveszi a kinyalt seggű túródórát, az nem férfi... mégis mit vártál tőle?

2013. dec. 20. 22:29
 19/23 A kérdező kommentje:

Aki nem jobbikos annál nyílvánvaló hogy az egésznek ami a jobbikot alkotja úgy a 90%-a nem jön be, ezt tudom. Azt viszont nem tudom, hogy mi az ami esetleg még a jobbik szimpatizánsoknak sem tetszik, mert ahogy elnéztem a pártot, bőven van olyan dolog ami biztos nem esik jól a sajátjaiknak sem.

Szívesen érezném én is magaménak ezt a pártot de ami engem eltaszít:

-Öntelt, önfejű dilettantizmus

-Finnugor nyelvrokonság alázása (gőzük sincs miről beszélnek amikor ezt szídják)

-Török nyelvű népekhez való túlságos dörgőlőzés.

- Túlzott antiszemitizmus.(A zsidók köztudottan 95%-ban ballibek, de ha gyűlölködünk, akkor ezen nem javít. Izrael politikájával meg minek foglalkozni? Szíriával, szudánnal, egyiptommal miért nem foglalkoznak ennyit? Miközünk hozájuk? 1ik kutya, másik eb.)

2013. dec. 20. 23:32
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Látom történelem ismereted megragadt az általános iskola szintjén.

Ma már alig van olyan történész aki ne ismerné el, hogy a finnugor származás baromság. Történelem tanárként vallóm ezt. Szinte a történelem tudomány teljes palettája elismeri ezt. Akik nem azok. Nos Ők általában a MTA történelmi intézetének fő munkatársai.

Másokat antiszemitizmusra hivatkozva nem engednek oda a tűzhöz.

Ebből kifolyólag a történelem tudományban most történik egy pólusváltás. Körösi, Vámbéry elméleteit fogadja el a tudományos élet Budenz és Hunfalvy elveivel szemben.

Izraellel pedig azért kell foglalkozni, mert elnöke nyíltan kijelentette 2006-ban, hogy államközi kapcsolatai által Magyarország gazdasági értelemben vett bekebelezésére törnek.

Az én személyemben a Jobbikkal kapcsolatban a Duna-Tisza csatorna tervét tartóm szükségtelennek.

Viszont a legfontosabbnak a Dunán, Dráván és a Tiszán építendő erőműveket tartóm. Illetve a VÉRT átalakítását Oláh György nobel-díjasunk tervei nyomán. Magyarul a tisztaszén technológia Ő általa kifejlesztett változata alapján. Melyekkel több 10.000 vagy 100.000 új munkahelyet lehetne teremteni az országban. Az energia árakat lenyomva versenyképesebbé tenni Magyarországot.

Fontosnak vélem az állam adósság újra tárgyalását és a lokális gazdaságok, önkormányzatok önellátóvá tételét élelmiszer, energia és egészség szempontjából.

2014. jan. 2. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!