Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miskolcon ennyire leépítették...

Miskolcon ennyire leépítették a közbiztonságot, vagy fel sem volt építve? (videó)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=I45VV5y6sjU

Mint tudjuk, 2 hét alatt rend lett.

Nincs minden embernek pénze és lehetősége elköltözni az ilyen környékekről.

Volt akihez 5 hónap alatt majdnem 10x is betörtek, a tudjuk kik.

Itt Győrben is sokkalom "azokat" és itt is épül lefele lassan a közbiztonság.

Szegény Miskolciak, elképzelni sem tudom milyen lehet ott.

2013. dec. 19. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Fel nem bírom fogni, hogy a liberáltak hogyan képesek támogatni a dzsárókat...
2013. dec. 19. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:

1. Én sem értem.

De ha találgatni akarok, szerintem ez inkább az élettapasztalat hiánya.

Nem tudják mi folyik ott, fel sem fogják.

2013. dec. 19. 17:10
 3/8 tetro ***** válasza:
19%

17.10

egy videó alapján aki megmondja, hogy mennyit romlott a közbiztonság az legalább látnok. az hogy a közbiztonság romlik csak a statisztikákból látszódhat, az összes többi csak porhintés.

2013. dec. 19. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Nem kérdező, ennél lehet tovább is lépni. Meg kell érteni, mitől épül le a közbiztonság. Azt nem "leépítik", hanem a gazdaság romlásával egyenes arányban romlik. Mondhatnám úgy is, nézd meg a közbiztonságot és képet kapsz a gazdaság színvonalról. Nézd meg a gazdaság színvonalát és képet kapsz a közbiztonság állapotáról. Nézd meg a gazdag amerikai negyedeket (de akár a magyarokat is), ha ott közbiztonsági probléma van, az kívülről jön. Nézd meg Izrael utcáit, és nézd meg a szomszédos Palesztina utcáit (ha vannak).

Éppen ezért a kezelés is a gazdaságon keresztül lehet eredményesen. Minden más csak pótcselekvés és nincs sok eredménye.

2013. dec. 19. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

Na idefigyelj náci! Miattad ekkora a bűnözés. Ha nem lenne állami, vállalati, társadalmi rasszizmus, talán ezek az emberek kapnának munkát, tisztességes bért, normális oktatást, és nem züllenének le a bűnözés szintjére.

A rendszerváltás után a cigányság volt az első réteg, amelyet tömegesen bocsátottak el a munkahelyekről. A fasiszta MDF kormány megteremtette a magyar "néger"t. Így a gyöpösagyúak nem a kapitalistákat hibáztatják a problémákért (akik a bűnösök), hanem etnikumokat!!!

A bűnözés nem a jobbik által hangoztatott genetikai okok miatt van, és nem az erőszak a megoldás rá.

Ugye a történelem sem arról szól, hogy mindent olyan jól megoldottak erőszakkal.

A bűnözést egyedül az Európai Baloldal - Munkáspárt 2006 tudja megoldani. A szocializmusban nagyságrendekkel jobb közbiztonság volt. Nem véletlenül.

2013. dec. 19. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
nem kell leépíteni, leépül magától. Már rendőr sincs, menekülnek ők is a rendőrségről, így nem is lesz rend.
2013. dec. 19. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én pl Szirmán lakom itt kb évente ha van egy betörés, de semmi extra. Városban sincs semmi különös majré. Az avasról hallok azért rossz dolgokat.
2013. dec. 19. 20:21
 8/8 ConnectCare ***** válasza:
100%

Mint minden városban, Miskolcon is egyes városrészekre korlátozódnak inkább az ilyen jellegű problémák és talán Miskolcon Lyukóvölgy a legproblémásabb rész. Természetesen általánosságban Miskolcon is biztonságban érezheti magát az ember, engem pl. 22 év alatt semmilyen komolyabb atrocitás nem ért, pedig járom a várost éjjel-nappal.

Lyukó egy eléggé kieső, inkább hétvégi telek-szerű ingatlanokkal lefedett, külterületi, általában közművesítetlen terület, ahol egy földhivatali hiba miatt (egy irányba parcelláztak, majd attól keresztirányú telkek kerültek az ingatlan-nyilvántartásba) a tulajdoni viszonyok sem minden esetben tisztázottak (valószínűleg ezért nem nagyon adtak lakcímkártyát sem).

A területen főleg szabályértéseket (pl. köztisztasági szabálysértés) követnek el, azonban sajnos a jelenlegi Szabálysértési Tv. nem ad lehetőséget arra, hogy ezeket hatékonyan szankcionálják, mert tettenérést követel meg. Vagyis hiába tudja mindenki, hogy XY hordja a szemetet valahová illegálisan, hacsak a járási hivatal vagy pl. a rendőrség dolgozói nem bújnak el magukat bokornak álcázva a területen hogy tettenérés is legyen, ezekkel a szabálysértésekkel nem nagyon lehet mit csinálni.

A bűncselekmények esetén pedig az infrastruktúra hiánya talán a hátráltató tényező (az új rendőrautók majd felakadnak terepen, a rendőrök meg se találják a helyszíneket).

Illetve mivel valóban kieső területről van szó (vagy 20 percre lakom tőle, de vagy 15 éve nem jártam arra) és Miskolcnak azért vannak más problémái is, ahová az erőforrásokat inkább csoportosítja, gyakorlatilag bár nem mondja ezt ki senki, de igazából Lyukó problémája a városvezetésnél komolyan senkit nem izgat.

2013. dec. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!