Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külföld miért nem avatkozik...

Külföld miért nem avatkozik bele az Orbán általi közmunkába?

Figyelt kérdés
Miért hagyja az EU az ENSZ a közmunkásokat megalázni? Az egész közmunka a diszkriminációra épül, a bérük sem éri el a minimálbért. Közalkalmazottakat rúgnak ki, majd veszik visszaveszik öket közmunkásnak mert így olcsóbb. Státusz csinálás helyett közmunkáztatnak mert így olcsóbb. A közmunkásokat emberi jogaikban sértik meg, és külföld meg simán elnézi. Miért?
2013. dec. 17. 08:56
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Utolsó! Fogadjunk hogy soha nem voltál mèg munkanélküli! Soha nem kaptad meg azt hogy erre és erre a munkára túlképzett vagy, de max berakunk közmunkára? Szeretem amikor olyanok.osztják az észt akik még èletükben nem voltak munkanèlküliek!,Egyèbkènt a válaszod rávilágított arra ismèt, hogy nagyin nagyon sötétek az emberek ha a közmunkáról van szó!,Fogadjunk szerinted csak a romák, 8 általánossal vagy azzal sem rendelkezök mennek kényszer közmunkára!,Ugye így gondolod? Az meg sem fordul benned hogy több évtizedet ledolgozó nyugdíj elött álló képzett munkanélkülieket is közmunkára kényszerítenek!
2013. dec. 17. 14:20
 22/37 anonim ***** válasza:

14:12

Majd ha téged is kihajtanak seprűvel az utcára, akkor majd rájössz, hogy ennyi pénzért nem is érdemes mást csinálni, mint otthon segget vakarni.

Úgy látszik, te is azok közé az agyoniskolázottak közé tartozol, akiknek annyi alapvető szövegértésük sincs, hogy a segély és a munkabér közötti különbséget érzékelni tudják.

A segély nem munkabér, ergo nem kellene dolgozni érte.Dolgozni munkabérért illik, olyan alapon pedig maximálisan szabálytalan két egyforma minőségű munka között fizetésbeli különbséget tenni, hogy az egyiket állományos, a másikat közmunkás végezte.Egyformán elvégzik, akkor milyen alapon kap az egyik kevesebbet?Csak mert ott van a "Köz"???

2013. dec. 17. 14:33
 23/37 anonim ***** válasza:
Egyébként nem csak anyagi értelemben csalnak a közmunkával.Hanem pl úgy is, hogy mondjuk egy oviba felvesznek 3 dajkát de abból 2 csak papíron az, valójában takarító vagy mosogató.Szóval nem árt vigyázni és előre érdeklődni, hogy valójában mire kell az adott helyen az ember, mert lehet hogy beígérnek egy adminisztrációs állást, aztán mikor felvesznek kiderül, hogy igazából vécés néni kell....
2013. dec. 17. 14:35
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Jah, hogy szerintetek az normális dolog, hogy otthon ülök, kapom a 40 ezret, és röhögök a markomba, hogy a másik hülye 60 ezerért dolgozik egész nap. Én egy kanyit sem adnék. Mire föl? Mert nem dolgozik? Én, aki dolgozom, miért nem kapok az államtól csak úgy 40 ezret havonta? Ez nem megkülönböztetés?
2013. dec. 17. 14:38
 25/37 A kérdező kommentje:
24-es válaszoló! HOL ÉLSZ TE? A Holdon? 40 ezres senki nem kap azért mert otthon ül! Max akkor kapsz annyit ha a munkanélküli segélyed a ledolgozott éveid alapján 40 ezerre jön ki! Hú nagyon sötét vagy!
2013. dec. 17. 14:41
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Látom téged személyesen érint a téma. :D
2013. dec. 17. 15:51
 27/37 A kérdező kommentje:
Utolsó!,Szociális érzékenységed nulla! Magad minösíted!
2013. dec. 17. 22:39
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
20-as: Nincs igazad, nem kellene mindenkit egy kalap alá venni, van aki önhibáján kívül lett munkanélküli és szeretne is dolgozni, de ebben a nagy munkanélküliségben nehezen talál új munkahelyet. Én semmilyen segélyt nem kapok, viszont cserébe fizethetem magam után a tb-ém, nem vagyok kisebbségi és van 2 diplomám, nyelvvizsgám, stb., utálok itthon ülni. Mikor bent jártam a munkaügyiben jelentkezni én kérdeztem rá van-e lehetőség közmunkára, szerencsémre valaki nem felelt meg a munkáltatónak, így bekerültem helyette, irodára, nettó 63e-ért, nekem ez is jól jön jelenleg, közben meg tovább keresek, nem életcélom a közmunka, de átmenetileg elfogadható.
2013. dec. 18. 09:09
 29/37 anonim ***** válasza:

24-es

Segélyt nem adnál senkinek.És munkát biztosítanál nekik, amiből meg is élhetnek?Gyanítom nem.Akkor meg miért jár a szád?

2013. dec. 18. 09:32
 30/37 anonim ***** válasza:

Külföld miért nem avatkozik bele

Mert jó,tökéletes utánozni való. Mintaértékű etalon!

2013. dec. 19. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!