Punkok, miért féltek a Nagy magyarországos, Árpád sávos kitűzőktől, fekete ruhától, surranótól? Mert úgy kiabáltok rá mintha a házatok égne? Többi alul
Ma történt velem az eset, hogy sétáltam a városban és egy park került utamba, ahol 4-5 fős "punk" társaság a "MOCSKOS NÁCI" jelzőt kiabálta rám... Csak azért nem álltam meg nekik mert nem vagyok náci, nem vettem magamra, de biztos vagyok benne hogy nekem osztották az észt.
Mentem tovább nyugodtan, mert a jelző nem illet engem. Én egy nacionalista, nemzeti érzetű ember vagyok, aki felvállalja a magyarságát kívül, belül. Ez minden!
Csak azt nem értem hogy miért ilyen ostobák az emberek?! Ők ugatnak akik tarhálnak, kéregetnek, isznak mint a gödény, büdösek (tisztelet a kivételnek)akik a parkokban isszák a tablettás bort, és keverik az Árpád sávot a horogkereszttel, nincsenek tisztába a fogalmakkal, akiknek nincs életcéljuk, csak drogoznak, isznak, beszólogatnak a másiknak? Vérlázítónak tartom!
Te 11.!
Honnan szedted ezeket a csodálatos szóvirágokat? Nem létezik, hogy saját kútfőből. Mások gondolataival ékeskedünk??? (remélem, érted?)
Nem baj...
Te 12 nem zavar hogy bunkó vagy? Biztos nem. Menny és játszogass a többi hasonló színvonalú " márpedig te buta vagy " társaddal.
Tényleg ilyen emberek szavaznak? Csodálkoztok hogy ennyit tudtatok kihozni az országból? Proli senkik akik képtelenek összefogni. Ekkora országot nem nehéz felvirágoztatni. Nem valami nagy. Nagyon kevesen lakják. tele van minden természeti adottsággal és erre itt tartunk. Miért? Azért mert az emberek bunkók a politikusok meg korruptak a többiek meg túl öregek vagy fiatalok hogy hozzászóljanak.
"Nagy magyarországos, Árpád sávos kitűzőktől, fekete ruhától, surranótól" - tehát az igazi magyarok igy öltözködnek, nem pedig nemzeti népviseletben kelnek-járnak?
Jó tudni...
" Négy kopasz a téren egy cigányt
ver éppen
Ránézésre látszik: bátor
neonácik
Négyen egy ellen, fedhetetlen
jellem
Felsőbbrendű faj, csak egy a baj:
Hogy
Ostoba, ostoba, jaj de ostoba
ostoba állat
sötét bunkó
Dicsekszik az egyik: én például
eddig
10 romát levertem, kettesével
persze
A legidősebb elmúlt 9 és fél
éves,
De álltam a sarat a túlerőhöz
képest
egy ostoba állat
náci gyökér
Főnökük a Potyka meg az
Izabella
Két nemzeti hős, a durva és a
kur.va
Hazafias ifjú, példaképre vágyik,
De szerintem az egyik hülyébb
mint a másik és
ostoba állat
Fasiszta seg.gfej mi lesz veled,
hogy ha körbe vesznek az
idegenek
Hol a Szent Korona, meg a nagy
Turul,
Mikor partiba vágnak háturul
majd te
ostoba állat
nyilas tahó
rasszista seg.glyuk
Ostoba, ostoba, jaj minden
skinhead ostoba!! "
Na, nyomd azt a pirosat, te talpig magyar!
Először is, néhány fogalmat kell helyrerakni. A punkok nem feltétlenül baloldaliak! Bár sokan azzal azonosítják, valójában ugyanúgy vannak kommunista, jobboldali, liberális, sőt akár szélsőjobboldali punkok. Ebből is látszik, hogy a punk világnézethez nem tartozik konkrét politikai meggyőződés, inkább egyfajta hozzáállásnak nevezném. Szóval a rád kiabáló illetők nagyjából azon a szinten voltak, mint a horogkereszttel rohangáló neonácik. És ezt punkként mondom neked.
Másrészről viszont, én sem értem, miért van szükséged mindenféle kitűzőkkel jelezni a meggyőződésedet. Félreértés ne essék, felőlem aztán csináld, csak ha te igazából kívül-belül nacionalista vagy, talán nem lenne számodra annyira fontos, hogy ezt mindenkinek mutogasd. Mert az én szememben így nem sokban különbözöl az általad is megvetett kart lendítőktől.
Inkábba fent említett Nagymagyarok masírozzanak mint
egy horda koszos cigány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!