A nagy "keresztény" Fidesz-KDNP miért nem szavazta meg, hogy Szenteste napja munkaszüneti nap legyen?
Figyelt kérdés
Arra hivatkozni nevetséges, hogy óriási kiesés lenne a gazdaságnak. Sok helyen dolgoztam már én is dec.24-én, de érdemi munkát sehol nem végzet senki, csak vártuk a delet, hogy mehessünk már haza. A szociktól még elnézném, mert nekik semmit nem jelent Karácsony, de a magukat kereszténynek hazudó Fideszeseknek? Mi a véleményetek?2013. dec. 12. 10:32
11/12 anonim válasza:
Európába max 3ország ahol munkaszüneti nap 24.-e,mindenhol dolgoznak legalább fél napot
12/12 anonim válasza:
Nem hinném, hogy azért nem szavazták volna meg, hogy az embereknek direkt, gonoszságból rosszat csináljanak. Az viszont igazságtalan, hogy még aznap is melózni kell!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!