Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amerikában minden ház fölött...

Amerikában minden ház fölött lóg egy nemzeti lobogó. Náluk ez alap természetes sőt büszkeség. Ha én kirakok egy magyar zászlót miért kell lehurrogni?

Figyelt kérdés
HA felveszek egy kokárdát akkor szélsőjobb oldali vagyok és magyarkodok. Ha zászlóval a kezemben kimegyek egy megemlékezésre akkor szélsőjobb oldali vagyok magyarkodok. Máshol politikai oldaltól függetlenül a világ legtermészetesebb dolga büszkének lenni a nemzetiségre és büszkeséget jelent a nemzeti lobogót kirakni mindenhová. Nálunk ez egyenlő azzal hogy szélsőségek meg magyarkodás... Miért tartunk ott hogy ma már lelkiismeret furdalás sőt rossz szájíz mellett lehet csak büszkének lenni a magyarságra mert egyesek ebbe belemagyarázzák a szélsőséget?! Amerikában pl miért alap dolog a ház fölé zászlót tűzni nálunk pedig aki ezt teszi azzal miért mutogatnak újjal hogy "némá' hogy magyarkodik a kisk*csög"??
2009. nov. 23. 18:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%
Hát ja, de sztem pont a "honfitársak" hurrognak le és néznek hülyének, nem pedig a cigók és a zsidók! :S Ez így van sajnos!!!
2010. febr. 25. 21:21
 32/34 anonim ***** válasza:
70%
Magyarországon vagy nem Amerikában. Itt nem olyan külsöségesek és ostobák az emberek hogy a hazaszeretetet külön kellékekkel kelljen bízonyitani.
2010. febr. 25. 22:07
 33/34 anonim ***** válasza:
53%

Hát ja, de sztem pont a "honfitársak" hurrognak le és néznek hülyének, nem pedig a cigók és a zsidók! :S Ez így van sajnos!!!

Lehetséges hogy igazad van kedves hozzászóló. Megvallom őszintén én még sosem próbáltam kitűzni, sőt nincs is itthon semilyen zászlóm :)

2010. febr. 26. 00:11
 34/34 anonim ***** válasza:
28%

Hazaszeretet? AZ a baj, hogy lehet, hogy külön-külön szeretjük a hazánkat, de együtt nem! Sosem tartunk össze mi magyarok, sőt azt nézzük, hogy hogyan tegyünk keresztbe a másiknak, ezen felül, ha szeretjük a hazánkat, akkor miért rongáljuk állandóan? Minden csupa szemét és mocsok! Mindenki azzal védekezik, hogy nincs pénz rendbe hozni a dolgokat, de csak mellékesen jegyzem meg, hogy ahhoz, hogy pl. a házak előtt tiszta legyen a terület nem kell pénz! Lehetsz hazaszerető, ha közben szégyenled a hazádat? Nem igazán! Nem tudom jártatok-e már Svájcban, vagy elég csak Ausztriába átlépni és még a főutak mellett is gondozott pázsit várja a látogatókat, nem pedig a gaz, mint nálunk! Tudom ez nem a zászlós téma, de kb. itt kezdődik a hazaszeretet, és a hazáról való gondoskodás! A külföldiek vélemény pedig mellékes, hisz nem Ők élnek itt, hanem mi!

Egyébként meg az amerikai nem buta nemzet, sőt...! Hogy lehet az, hogy amerikai a világ leggazdagabb embere, vagy, hogy lehet az, hogy Amerika G8-as nagyhatalom? Hogy lehet az, hogy a világ legtöbb élsportolója, tudósa, gazdagja amerikai? Hogy lehet az, hogy jóval jobban élnek, mint mi? Hát úgy, hogy ismerik azt, hogy hogyan kell jól élni és nem elfecsérelni az életet marhaságokra! Amerika büszke nemzet és van mire büszkének lenniük, nekünk sajnos nem igazán van...! Továbbá most is harcolnak csapatai a Közel-keleten és ők büszkék azokra is, akik harcoltak anno. Jutalmat kapnak a szolgálataikért, a sportolók pedig a teljesítményükért, nem úgy mint itt, hogy inkább lenézik, mert esetleg veterán, vagy nem fizetik meg a jutalmát mert megnyerte az Olimpiát!!:S

2010. febr. 26. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!