Elolvastam a Fidesz gazdaságra vonatkozó programját és kíváncsi vagyok hol van meg az alapja?
Egyszerűen lózungolnak, az a véleményem.
Elővették a fekete gazdaságot, meglehet szüntetni, de abban a pillanatban 15-20% al nőnek az árak.
A regisztrált munkanélküliek legalább 30-35% al többen lesznek.
Szép szavak, adócsökkentés, munkahely teremtés, de ha nincs fogyasztás akkor lehet csökkenteni az adókat semmi értelme nincs, mert csak a fogyasztás növekedése hoz új piacot, élénkíti a gazdaságot és hoz létre új munkaerőt.
Segítsetek Fideszesek! Hol van elrejtve a lényege?
"De direkt kiakarják irtani a multik a konkurenciájukat."
Igen!Ez itt a lenyeg.Viszont a konkurenciat csak ugy tudjuk meggatolni...hogy osszefogas szinten ellenalluk.
Csak igy lehet a Magyar mezogazdasagot{nem csak mezogazdasagat} elinditani az utjan es egyben fejleszteni a leroth2dt gazdasagot!
Tudom hogy egyedul nem vagyok sok de vagyok valami!
Igen!Ez itt a lenyeg.Viszont a konkurenciat csak ugy tudjuk meggatolni
Meg kell szüntetni a kedvezményeiket.
Hogy versenyezhetsz egy 15% os adó hátránnyal? Sokszor nincs a magyar boltoknak ennyi haszna.
Nem épülhet addig magyar „ teszkó” és a gazdákat is ez van vagy tetszik vagy nem ennyi, amíg nincs feldolgozó iparunk.
(az első válaszoló vok)
Persze nagyon rossz helyzetben van az ország de nem kéne föladni mert attól csak még nagyobb lesz a baj, hamég mindig nem eléggé nagy a báj, csak jó helyre kell szavazni(fidesz) Ők sem fognak tudni egyszerre csodát tenni, de ugyebár senki nem tud csodát tenni egyszerre, csak jó irányba indítanák el a dolgokat:
-munkaheyek teremtése(igen fel van cserélve a sorrend, ezért fog nőni elösször a hiány)
-adók csökkentése
-hazai vállalkozók érdekének a képviselete( a multik korlátozása)
-mezőgazdaság termelők támogatáse,
-ettőla gazdaság élénkülni fog, és elkezdhető a hiány csökkentése
-(pénz még abból is lesz hogy visszaszorítják a korupciót, csökkentik a bürokráciát pl: kisseb parlament, 1 oldalas adóbevallás...)
15.02."Persze nagyon rossz helyzetben van az ország de nem kéne föladni "
En nem adom fel eppen ezert allok a Jobbik mellett.
Amit te itt leirtal az nagyon szep es jo{lenne}csak sajna ez itt a valosag az amirol meg te beszelsz almodozas.
Említs már egyet hogy hol is van pazarlás?
hol van pazarlás?:)) ott a pazarlás hogy több százezres összegeket kapnak a képviselök költségtérités néven amiröl aztán nem kell igazolniuk hova költötték el ( ellentétben velünk akiknek még egy 1000 forintos gyógyszeröl is kell ) és háromszázvalamennyi képviselönek havi 200-300 ezres költségtérités sztme kimeriti a pazarlás fogalmát:)) ( és akkor fizetésükröl nem is esett szó) le lehetne csökkenteni pl 100ra a képviselök számát máris lehetne sporolni...(többnyire amugy se megy be az összes h ha meg bemennek akkor laptopoznak ujságot olvasnak stb...) plusz megadóztatnám a gazdagabb réteget jobban.. az olynaokat akik nem éheznek amiatt hogy 10%al több adót kell fizetniük...ezekböl sztem sok pénzt lehetne megtakaritani..nem feltétlen a 80 000es nyugdijakból kéne még elvonni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!