Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elolvastam a Fidesz gazdaságra...

Elolvastam a Fidesz gazdaságra vonatkozó programját és kíváncsi vagyok hol van meg az alapja?

Figyelt kérdés

Egyszerűen lózungolnak, az a véleményem.

Elővették a fekete gazdaságot, meglehet szüntetni, de abban a pillanatban 15-20% al nőnek az árak.

A regisztrált munkanélküliek legalább 30-35% al többen lesznek.

Szép szavak, adócsökkentés, munkahely teremtés, de ha nincs fogyasztás akkor lehet csökkenteni az adókat semmi értelme nincs, mert csak a fogyasztás növekedése hoz új piacot, élénkíti a gazdaságot és hoz létre új munkaerőt.

[link]

Segítsetek Fideszesek! Hol van elrejtve a lényege?

2009. nov. 23. 17:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"De direkt kiakarják irtani a multik a konkurenciájukat."

Igen!Ez itt a lenyeg.Viszont a konkurenciat csak ugy tudjuk meggatolni...hogy osszefogas szinten ellenalluk.

Csak igy lehet a Magyar mezogazdasagot{nem csak mezogazdasagat} elinditani az utjan es egyben fejleszteni a leroth2dt gazdasagot!

Tudom hogy egyedul nem vagyok sok de vagyok valami!

2009. nov. 23. 20:08
 22/27 A kérdező kommentje:

Igen!Ez itt a lenyeg.Viszont a konkurenciat csak ugy tudjuk meggatolni

Meg kell szüntetni a kedvezményeiket.

Hogy versenyezhetsz egy 15% os adó hátránnyal? Sokszor nincs a magyar boltoknak ennyi haszna.

Nem épülhet addig magyar „ teszkó” és a gazdákat is ez van vagy tetszik vagy nem ennyi, amíg nincs feldolgozó iparunk.

2009. nov. 23. 20:19
 23/27 anonim ***** válasza:
Feldolgozo ipar lehetne ha nem vettek volna el "egyesek".
2009. nov. 23. 20:54
 24/27 anonim ***** válasza:

(az első válaszoló vok)

Persze nagyon rossz helyzetben van az ország de nem kéne föladni mert attól csak még nagyobb lesz a baj, hamég mindig nem eléggé nagy a báj, csak jó helyre kell szavazni(fidesz) Ők sem fognak tudni egyszerre csodát tenni, de ugyebár senki nem tud csodát tenni egyszerre, csak jó irányba indítanák el a dolgokat:

-munkaheyek teremtése(igen fel van cserélve a sorrend, ezért fog nőni elösször a hiány)

-adók csökkentése

-hazai vállalkozók érdekének a képviselete( a multik korlátozása)

-mezőgazdaság termelők támogatáse,

-ettőla gazdaság élénkülni fog, és elkezdhető a hiány csökkentése

-(pénz még abból is lesz hogy visszaszorítják a korupciót, csökkentik a bürokráciát pl: kisseb parlament, 1 oldalas adóbevallás...)

2009. nov. 24. 15:02
 25/27 anonim ***** válasza:

15.02."Persze nagyon rossz helyzetben van az ország de nem kéne föladni "

En nem adom fel eppen ezert allok a Jobbik mellett.

Amit te itt leirtal az nagyon szep es jo{lenne}csak sajna ez itt a valosag az amirol meg te beszelsz almodozas.

2009. nov. 24. 18:13
 26/27 bumbi02 ***** válasza:

Említs már egyet hogy hol is van pazarlás?

hol van pazarlás?:)) ott a pazarlás hogy több százezres összegeket kapnak a képviselök költségtérités néven amiröl aztán nem kell igazolniuk hova költötték el ( ellentétben velünk akiknek még egy 1000 forintos gyógyszeröl is kell ) és háromszázvalamennyi képviselönek havi 200-300 ezres költségtérités sztme kimeriti a pazarlás fogalmát:)) ( és akkor fizetésükröl nem is esett szó) le lehetne csökkenteni pl 100ra a képviselök számát máris lehetne sporolni...(többnyire amugy se megy be az összes h ha meg bemennek akkor laptopoznak ujságot olvasnak stb...) plusz megadóztatnám a gazdagabb réteget jobban.. az olynaokat akik nem éheznek amiatt hogy 10%al több adót kell fizetniük...ezekböl sztem sok pénzt lehetne megtakaritani..nem feltétlen a 80 000es nyugdijakból kéne még elvonni..

2009. nov. 25. 11:11
 27/27 anonim ***** válasza:
nem, nem álmodozás hanem a valóság.
2009. nov. 25. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!