Miért nem vezeti be a magyar kormány a rabszolgatörvényeket?
Úgyértem, a rabszolgaság márcsak azért is jó, mert dolgozol, de nem kell kifizetni. Ha már ennyire birkák az embereket, hát viseljék következményeit.
A kérdésem az egyik ismerősöm ihlette, amikor tegnap megtudtam tőle, nagy nehezen, hogy azért kéreget tőlem gyakran pénzt, mert már 2 éve nem fizeti ki a munkahelye (egy híres bank ráadásul, de nem akarok neki a végén rosszat, ezért nem írom le melyik bank), DE MÉG MINDÍG DOLGOZIK! Nem akar felmondani, mert "hát a mai világban nem talál sehol se az ember munkát, nem úgy, mint Kádár idején".
Ez szó szerinti idézés volt. Szegénynek ebből a szempontból nincs ki a négy kereke, de azért jófej.
Akkor kérdem én, miért ne vezetnénk be a rabszolgaságot? A magyar csak tűr, tűr, tűr, erre is felkapná a fejét, ba***a meg-ezne egyet, majd menne ki kapálni, és beérné annyival, hogy eteti a rabszolgatartója vagy ha az államnak dolgozna, akkor Délelőtt-Késő délután 2-2 párizsis kenyér.
Gazdaságilag jobb, nem?
Az, hogy Mo.-n mi mindent eltűrnek, az tényleg röhejes.
Lehet, hogyha jönne egy párt, ami bevezetné a rabszolgaságot, még azt is eltűrnék, mondván 4 év múlva leváltjuk őket :D
De gondolom azért te sem gondoltad komolyan a kérdést.
Igazából az lenne a legjobb, ha a cégeknek lenne egy pincéjük, ahol laknának az alkalmazottak és ahova el tudnak menni aludni a 16 órás munka után.
A maradék 8 órában kéne elvégezni az étkezést, az alvást és a tisztálkodást. Fizetés nincs, mert az hatalmas jövedelmeket von el a gazdagabb rétegektől, akik felpörgetik majd a gazdaságot a Fidesz szerint és különben is a prolik csak szánalmas módon irigykednek azokra, akik vitték is valamire az életben, van fizetésük, így érnek is valamit.
Ez a rendszer hihetetlen módon hatékonyabb, mint a jelenlegi, mert így az alkalmazottaknak nem kell ingázniuk a munkahelyük és a cég között, csak felrakják őket a polcra, aztán amikor másnak szükség van rájuk, akkor megint leveszik őket.
már régen be van vezetve,csak finoman adagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!