Igaz az, hogy az eszközkezelő már majdnem 12 ezer embernek-családnak segített abban, hogy ne legyenek hajléktalanok?
A 2-es válaszolónak egyedül az országban növelték a rezsijét.
HA-HA-HA
Rezsicsökkentés???????
Ember! Nézd már meg a számláidat!
Egy forinttal sem kevesebb mint pl 2 éve! Sőt!
Ez egy olyan dolog mint a Yeti:
Biztos létezik valahol, de még senki sem látta!
""Ember! Nézd már meg a számláidat!""
Megnéztem a számláimat!
A gáz 6800ft-al a villany 1800ft-al a vízdij 1200ft-al csökkent.
Arról én nem tehetek,hogy vannak olyanok akiknek egy közüzemi számla értelmezése is gondot okoz - mint neked kedves válaszoló.
Kedves kérdező!
Csak azoknak csökkent, akik átlagon felüli fogyasztással birnak.
Akiknek általány vsn, azoknak egy fillérrel sem kevesebb!
""Croosou nevű felhasználó válasza:
Kedves kérdező!
Csak azoknak csökkent, akik átlagon felüli fogyasztással birnak.
Akiknek általány vsn, azoknak egy fillérrel sem kevesebb!""
Na ne már!!!
Nem bírom amikor valaki butaságokkal és valótlanságokkal próbálja meggyőzni a másikat.
Szerintem ennek a Croosou-nak van igaza, de nem 100%-ban.
pl nekem se csökkent, de biztos jó lehet annak akinek igen.
""pl nekem se csökkent""
A baloldali "érzelműek" mindig ezt a valótlanságot állítják.
Sokaknak még a számla értelmezése is gondot jelent. Például: Ha valaki 100 köbméter gázt fogyasztott havonta 2012-ben és fizettet 15000 forintot a 10%-os rezsicsökkentés után 1500 forinttal kevesebbet fizetne, de ha az illető fogyasztása a következő évben korábbihoz képest emelkedett 20%-al a rezsicsökkentés után is többet fog fizetni 10%-al. ekkor jön az a "mondóka" hogy nem csökkent vagy nőt a számla. Sajnos vannak olyan emberek ebben az országban akik még arra sem veszik a fáradságot, hogy mennyit fogyasztottak az előző évhez képest és esetleg utána számolnának- vannak akiknek még egy egyszerű gáz számla értelmezése is gondot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!