Orbán Viktor fog még kárt okozni továbbra is az embereknek a választásokig?
Nekem sok kárt okozott az elmúlt években. Pedig sajnos azok közé a birkák közé tartozom, akik a szavazatukkal hatalomra juttatták. Komplett üzletágakat játszanak át a saját köreik kezére. Nagyon rossz üzenet ez a cégek számára, emiatt kevesebb ember jut megfelelő munkához, a statisztika javításához meg közmunkában csináltatnak felesleges dolgokat, nevetséges bérekért.
Mit gondoltok, mi jöhet még a választásokig? Abba bele sem merek gondolni, hogy mi lesz azután, ha folytatódik az ámokfutása.
Kijelölték az irányt, valószínű 2018-ig ezen az úton halad tovább az ország.
Aztán lehet, hogy visszafordulunk a 2010 előtti irányvonalra, lehet, hogy új erők jelennek meg a politikában, de az még távolinak tűnik, addig ez van :)
"Pedig sajnos azok közé a birkák közé tartozom, akik a szavazatukkal hatalomra juttatták."
Már nem vagy birka, mert elismerted hogy "birka" vagy.
Tiszteletreméltó!
Az a birka, aki még most is fidesz-nyaló idióta, holott agyon sz patták már a MAGYAR NÉPet!
Hazaáruló banda! Ők azok bizony, nem a baloldal!
Legalább most egy embertől halottam, hogy beismerte, hogy hibázott!
Amúgy azt sem hallottam még senkitől, bárkit is kérdezek, hogy 2010-ben a fideszre szavazott, sőt!
Csak valahogy mégis hatalmon vannak szivatni a jónépet (ráadásul 2/3-addal, amivel mondani sem kell kiadósan oda visszaélnek a mocskok...
Mintha az áfa csalásról nem tudnának a kormányok? Mióta halljuk azt a tv-ben, hogy fekete és szürke gazdaság ... köztudott, hogy 1000 milliárdokat csalnak el áfában. Az a kérdés, hogy tudják-e valahogy bizonyítani. Mindig is ez volt a kérdés és ez az amit eddig sose tudtak bizonyítani. Sok kiskapu van főleg mióta nincsenek határok ...
Köztudott, hogy minden országban komoly problémát jelent ez. Sajnos Magyarország se mintaország ebben a tekintetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!