Milyen jogállam, az, ahol egy politikus videóüzenetben utasítja a bíróságot, hogy milyen ítéletet hozzon egy adott ügyben, majd a bíróság még azon a napon az üzenetnek megfelelő ítéletet hoz? Titeket nem háborít fel?
Mikor fog jönni a központi bizottság, a rögtönzött ítélet, kirakatper?
Mélységesen felháborít, ami ma Magyarországon közigazgatási szinten folyik. Ezt nem látják a nagy Fidesz-es szavazók?
"akkor is felháborítónak tartom, hogy egy vezető fogja magát és nem állampolgárként, hanem párttagként és vezetőként kiáll és gyakorlatilag felszólítja a bíróságot, miként cselekedjen, az meg megteszi! "
Hol történt ilyen? Illetve engem nem "gyakorlatilag" hanem tényszerűen érdekelne.
Megnéztem a linket, és el is jutottam a 3. klikkelésre arra a nevezetes 1:06-os videóra.
De ebben továbbra sincs semmi nyoma hogy "felszólítja a bíróságot, miként cselekedjen, az meg megteszi".
Melyik mondatot értelmezted így? Idézd kérlek! (ez pl. felszólító mondat)
" Rezesovát luxus körülmények közé engedték háziőrizetbe."
Nem tudom, ha egy vályogviskóban vagy panelben lakna, akkor is lett volna ekkora hajcihő? Van rá pénze, meg tudja fizetni a luxuskörülményeket!
Annak idején(ha valaki emlékszik rá) Tasnády Péter is a saját luxusvillájában töltötte a háziőrizetét!
Akkor nem volt ekkora felháborodás!
Ennél a szlovák csaj ügyénél valóban kellett egy kis állami beavatkozás, hisz egy pedofil is több évet kap, mint ez a nő, aki 4 ember életét vette el.
4 év, 4 emberért?Nagyon nem kóser.
Bár, a Fidesznek inkább a törvényeket kellene lecserélni meg a bírókat.
#9 kerdezo
"Budaházy, nem kirakatper volt! Erősen jobboldalú provokátor volt és nagyon sok zavargás, erőszakos felbujtás köthető a nevéhez!"
UGYE TE IS SUKORORA GONDOLTAL?
Még 1x hangsúlyozom! Nem az ítélettel van gondom! Azzal van gond, ha egy politikus a lincshangulat hatására kiáll és el kezdi szidni a bíróságot, majd hirtelen annak megfelelő ítélet lesz! Az ítélet rendben van, a sokkal nagyobb morális probléma, amit Rogán videóüzenete jelent, az viszont nagyon nincs rendben!
Jah, amúgy, meg, ha magyarázni kell, hogy mi ezzel az egész üggyel a probléma -még 1x! nem az ítélet!!!-, akkor ott komoly gondok vannak! És előre leszögezném, hogy, nem csak én vagyok helikopter, hanem az egész nem média a közmédiát kivéve -persze ők állami propagandát szolgáltatnak mindössze!-
Már valahol korábban leírták:
A háziőrizetet megszüntető itélet már megszületett mielőtt a Rogán hőbörgött volna. Csak neki előbb leadták a drótot, hogy tudjon egy kis népszerűséget csinálni magának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!