Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Mesterházy személye...

Igaz, hogy Mesterházy személyes ambíciója miatt nem lesz kormányváltás és Orbán-váltás 2014-ben?

Figyelt kérdés
Ha józanul belátnák, hogy sem az MSZP, sem Mesterházy nem elegendő a kormányváltáshoz, akkor lett volna elég nagy esély leváltani a mostani rezsimet.

2013. dec. 4. 13:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Mesterházy miatt? Na most nem azért, Qrcsány vágta taccsara a magyar baloldalt jelentő MSZP-t, majd még Bajnai is kiszakította belőle a maga kis részét, és akkor pont Mesterházy ambícióiról beszélsz? Feri egy őrült hatalommániás bohóc, Bajnai olyan, mint egy félős óvodás, Mesterházy meg a kezdeti szerencsétlenkedései után már egyre karakteresebb. Viszont ettől függetlenül én is azt mondom, hogy soha többé baloldal, viszlát Iván!
2013. dec. 4. 14:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Helyes a meglátásod.
2013. dec. 4. 14:30
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

Ha Gyurcsány hatalommániás bohóc, akkor Orbán mi? Csak kíváncsiságból kérdem.

32/F

2013. dec. 4. 14:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem. Ő mindenképp gyenge ellenfél pedig még ő a leg normálisabb figura balról. Úgy álltalában a baloldal lehúzta magát a wc-n.
2013. dec. 4. 14:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy legtöbben csak Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány nevével foglalkoznak!

Nem kötelező előírás, hogy pártvezér legyen a miniszterelnök!

2013. dec. 4. 16:04
 16/21 anonim ***** válasza:

"Ha Gyurcsány hatalommániás bohóc, akkor Orbán mi? Csak kíváncsiságból kérdem.

32/F"

Te kajak mindenhová kiírod, hogy 32 éves férfi vagy? Ez valami személyes perverzió? Na mindegy.

Orbánt nevezheted akárminek, de legalább nem bohóc. (Ettől függetlenül én sem rá fogok szavazni.)

2013. dec. 4. 17:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsó LOL :D Ezen már én is gondolkodtam, hogy tényleg minden válaszához beírja. :D Kíváncsi lennék hol dolgozik, mert reggel 8-tól este 6-ig gyakorlatilag minden kérdésre válaszol. :D
2013. dec. 4. 17:25
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

Nem perverzó, csak elfelejtettem nevet megadni a regisztrációnál. Egyébként meg azt írok a hozzászólásom alá, amit akarok, nem kell már ebbe is belekötni, mint mások vallásába pl.

Orbán pedig lehet nem bohóc, de hatalommániás. Nem is kicsit.

32/F

2013. dec. 4. 17:25
 19/21 anonim ***** válasza:

# 17

Jó neki.

2013. dec. 4. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves 32 éves férfi társam, utólag is lehet nevet megadni. Amúgy meg ha megmutatom, hogy hol, akkor az lesz a neved, hogy 32/F?
2013. dec. 4. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!