Igaz, hogy Mesterházy személyes ambíciója miatt nem lesz kormányváltás és Orbán-váltás 2014-ben?
Figyelt kérdés
Ha józanul belátnák, hogy sem az MSZP, sem Mesterházy nem elegendő a kormányváltáshoz, akkor lett volna elég nagy esély leváltani a mostani rezsimet.2013. dec. 4. 13:39
11/21 anonim válasza:
Mesterházy miatt? Na most nem azért, Qrcsány vágta taccsara a magyar baloldalt jelentő MSZP-t, majd még Bajnai is kiszakította belőle a maga kis részét, és akkor pont Mesterházy ambícióiról beszélsz? Feri egy őrült hatalommániás bohóc, Bajnai olyan, mint egy félős óvodás, Mesterházy meg a kezdeti szerencsétlenkedései után már egyre karakteresebb. Viszont ettől függetlenül én is azt mondom, hogy soha többé baloldal, viszlát Iván!
13/21 anonim válasza:
Ha Gyurcsány hatalommániás bohóc, akkor Orbán mi? Csak kíváncsiságból kérdem.
32/F
14/21 anonim válasza:
Nem. Ő mindenképp gyenge ellenfél pedig még ő a leg normálisabb figura balról. Úgy álltalában a baloldal lehúzta magát a wc-n.
15/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy legtöbben csak Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány nevével foglalkoznak!
Nem kötelező előírás, hogy pártvezér legyen a miniszterelnök!
16/21 anonim válasza:
"Ha Gyurcsány hatalommániás bohóc, akkor Orbán mi? Csak kíváncsiságból kérdem.
32/F"
Te kajak mindenhová kiírod, hogy 32 éves férfi vagy? Ez valami személyes perverzió? Na mindegy.
Orbánt nevezheted akárminek, de legalább nem bohóc. (Ettől függetlenül én sem rá fogok szavazni.)
17/21 anonim válasza:
Utolsó LOL :D Ezen már én is gondolkodtam, hogy tényleg minden válaszához beírja. :D Kíváncsi lennék hol dolgozik, mert reggel 8-tól este 6-ig gyakorlatilag minden kérdésre válaszol. :D
18/21 anonim válasza:
Nem perverzó, csak elfelejtettem nevet megadni a regisztrációnál. Egyébként meg azt írok a hozzászólásom alá, amit akarok, nem kell már ebbe is belekötni, mint mások vallásába pl.
Orbán pedig lehet nem bohóc, de hatalommániás. Nem is kicsit.
32/F
20/21 anonim válasza:
Kedves 32 éves férfi társam, utólag is lehet nevet megadni. Amúgy meg ha megmutatom, hogy hol, akkor az lesz a neved, hogy 32/F?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!