Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Közvélemény kutassunk. Ha...

Közvélemény kutassunk. Ha most vasárnap lenne a választás Ki hova tenné az X-et?

Figyelt kérdés
Fidesz-KDNP, Mszp, LMP, DK, Jobbik?
2013. dec. 3. 22:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
49%
És ki akadályozza meg benne, hogy hazaköltözzön és viselje a szavazata következményét?
2013. dec. 3. 23:44
 12/43 anonim ***** válasza:
71%
Már a román államtól függ, mi függünk a magyartól.
2013. dec. 3. 23:45
 13/43 anonim ***** válasza:
47%

Miért kéne valahova elköltöznie? Gondolom oda született ahol él. Másrészt ha neked azt mondom, hogy most költözz ide vagy oda holnapután mert ott jobb neked, te meg tudnád tenni? Gondolom azt azért érzed, hogy csak úgy egy másik helyre költözni sokba kerül, új lakhely kell, állás stb.

Másrészt meg a döntése következményei is ugyanúgy kihatnak rá, csak nem ugyanabból az aspektusból. Nemzetközi viszonylatban a magyar állam képviseli őt mint nemzetiség, és ha itt szar vezetés van, akkor kutya se fogja megvédeni a román asszimilációtól.

2013. dec. 3. 23:48
 14/43 anonim ***** válasza:
69%

"Talán azon az alapon szól bele, hogy ő is magyar aki önhibáján kívül került országhatáron kívülre, és ugyanúgy függ a magyar államtól."

Elég szomorú, hogy függ a magyar államtól. Még a külföldön élőket is mi tartsuk el? Ha szavazás után ide költözne, akkor egy rossz szót nem szólnék, de biztos nem így lesz.

32/F

2013. dec. 3. 23:51
 15/43 anonim ***** válasza:
19%
Miről beszélsz? Milyen eltartás?
2013. dec. 3. 23:53
 16/43 anonim ***** válasza:
49%

"Miért kéne valahova elköltöznie? Gondolom oda született ahol él. Másrészt ha neked azt mondom, hogy most költözz ide vagy oda holnapután mert ott jobb neked, te meg tudnád tenni? "

Ha oda született, akkor meg főleg ne szóljon bele. Én sem költöznék messzire, de nem is szólnék bele más ország dolgaiba.

32/F

2013. dec. 3. 23:54
 17/43 anonim ***** válasza:
41%

Milyen eltartás? Szerinted? A mi pénzünkből támogatják őket.

32/F

2013. dec. 3. 23:55
 18/43 anonim ***** válasza:
36%

Miért ne szólna bele amikor ez az ország képviseli az ő érdekeit?

Gondolom nem egy településen lakunk. Akkor te milyen alapon szólsz bele, hogy az én városom felett milyen kormány uralkodik?

2013. dec. 3. 23:56
 19/43 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg lassan jobb lesz Romániában élni mint Magyarországon, szóval szinte semmire nem menne azzal ha átköltözik.
2013. dec. 3. 23:57
 20/43 anonim ***** válasza:
59%

"Gondolom nem egy településen lakunk. Akkor te milyen alapon szólsz bele, hogy az én városom felett milyen kormány uralkodik?"

Te miről beszélsz? Én csak a saját városomban döntöm el, hogy ki legyen a képviselő, nem száz helyen lakok. Az pedig, hogy milyen kormány uralkodik, minden település lakóinak választása.

Nem ugyanaz különböző településeken szavazni, mint más országban intézkedni mások bőrére.

32/F

2013. dec. 4. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!