A baloldalhoz tartozó személyek miért mondják, hogy a roma lakosság elvan nyomva és üldözve van?
Nem tudom, hogy önök mit hallottak erről, esetleg mit gondolnak erről.
Személy szerint, le vagyok döbbenve, amikor hasonlót látok a TV-ben vagy hasonlóról olvasok.
Annyira még nem vagyok otthon ebben a politizálásban, csak azt tudom, hogy baloldali vagy baloldalhoz tartozó embereknek van ilyen abszurd álláspontja.
Állandóan azt szajkózzák, hogy nem tudják gyakorolni a jogaikat, elnyomás, üldözés....stb
Pedig ennek a fordítottja igaz, a magyar lakosságot nyomják el és bántják.
Én Borsodból költöztem el az ország nyugati részére,előre elnézést a borsodiaktól, de én nem akartam azt a környéket a gyerekeimnek.Engem is minden Borsodba köt, a család, rokonok a táj, minden, de egyszerűen azzal tettem jót a gyermekeimnek ha elköltöztem.
Számomra is nagyon szörnyű,sőt valóságos trauma, hogy emiatt a kisebbség miatt kellett elköltöznöm.
Ezeket a baloldali vagy baloldalhoz tartozó embereket abszolút, de nem értem, hogy miért állítanak ily mértékben abszurd, a valósággal teljes mértékben ellentétes dolgot.
Meg egyébként is, ez a kisebbség mit tett a magyar lakosságért eddig?
Önök mit gondolnak erről, meg a baloldal hozzáállásáról?
Neten nyugodtan tegeződhetsz, sőt általában kérni szokták, hogy tegeződj, meg talán az illem is így diktálja, bár ez nem biztos, szóval nyugodtan. :)
Amúgy nekem is elég deviáns hozzáállás ez a dolgokhoz, de a Fidesz is ugyanúgy osztogatja a laptopokat és a házakat a cigányoknak, szóval ez nem baloldali sajátosság.
Én Nógrád megyei vagyok és én is le akarok innen lépni. Nem csak a cigányok miatt, nélkülük is elég tré ez a hely.
Először is, sarkítod a baloldali tipikus álláspontot, ami nagyon jó, ha hőbörögni szeretnél, de ha értelmesen beszélgetni, annak gátat szab. Jóformán _senki_ nem állítja, hogy cigány üldöztetésnek meg elnyomásnak vannak kitéve így, ebben a formában. Jog szerint tökéletesen egyenlőek bárki mással.
Amit állítanak sokan, hogy a mindennapi életben gyakran hátrány éri őket származásuk miatt. Vagy éppen két gyanúsított közül mindig őket veszik elő először - néha alappal, néha alaptalanul.
Továbbá tele van ez az oldal is olyan kérdésekkel, hogy ép lelkű embernek kifordul a bele (pl.: el kéne venni a cigányoktól a gyerekeiket). Ameddig ez így van, összességében Magyarországon rosszabb cigánynak lenni, mint magyarnak. Ezt merik sokan szóvá tenni, de a válasz általában csak egy "téged elküldenélek Nógrád megyébe" szintű értelmetlen vagdalkozás, aminek semmi köze a témához. Attól, hogy Nógrádban (vagy Borsodban) balhéznak a cigányok, semennyiben nem dől meg az, amit az imént elmondtam...
Megkérdezhetem, Te mit tettél eddig a magyar lakosságért?
Még 2008 ban vadásztak is rájuk a baloldali kormánytól megbízott ügynökök és a titkos szolgálat, álcázott emberei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!